<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: trükkös vendégsikerekkel nyernénk

Belgium és Ciprus. Jó eséllyel mindkét válogatott győzelmet arat péntek este. Nyerjünk mi is - izgalmas ötletekkel érkezünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

24980. Észtország - Belgium, 2 és 2.5 gól felett (1.40) – vb-selejtező, 20.45

A H-csoportban Észtország négy pontjával az ötödik helyen áll, otthonában megverte Gibraltárt és kikapott Görögországtól. A legutóbbi selejtezőn meglepetésre döntetlent ért el Cipruson, sőt, barátságos mérkőzésen legyőzte a (tartalékos) horvátokat, feltűnő magabiztossággal (3–0).

A belgák - akik hétfőn felkészülési meccsen 2-1-re legyőzték Csehországot - 13 ponttal vezetik a hatost, eddig csak a görögök tudtak ellenük ikszet kicsikarni, érdekes módon Brüsszelben. Idegenben nem hibáztak, de rázós túrán nem jártak, csak Gibraltáron és Cipruson. A támadósoruk nagyon egyben van (a bokasérülést szenvedő Eden Hazard-t fogják tudni pótolni), az észtek ezt megtapasztalhatták, fordított felállásban 8–1 lett a végeredmény. Pénteken is a "vörösök" sikere várható, és három találat is simán összejöhet.

25068. Gibraltár – Ciprus, 2 és nem szerez gólt mindkét csapat (1.60) – vb-selejtező, 20.45

A H-csoport alsóházi rangadóját rendezik meg pénteken a dél-ibériai miniállamban. A házigazda még nem szerzett pontot - viszont már lőtt két gólt, egyet éppen mai ellenfelének (a másikat otthon a görögöknek). A totálisan amatőrökből álló válogatott egyelőre szokja a légkört, csoda lenne, ha nem az utolsó helyen zárná a selejtezőt.

A ciprusiak négy ponttal a negyedik helyről várják a folytatást, három papírforma vereséget szenvedtek, Gibraltárt elverték, viszont nem bírtak az észtekkel otthon. A bosnyák, belga, görög triót nem tudják befogni, viszont a negyedik pozícióra jók lehetnek. Ehhez pénteken nem hibázhatnak, és még egyszer nem esik meg velük az a csúfság, hogy gólt kapjanak a gibraltáriaktól. Tippünk szerint úgy nyernek a szigetlakók, hogy nem zörren meg a hálójuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!