<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csúcsmeccs! Jöhet egy vasárnapi duplázó?

Az I-csoport rangadóján a gólváltás tűnik a legjobb választásnak. Fogadjunk, hogy nyersz!
Vb-selejtező
Izland – Horvátország
Vasárnap, 20.45

A hatos élén Horvátország (4-1-0) áll 13 ponttal, mögötte Izland (3-1-1) a második tíz egységet gyűjtve, majd Ukrajna, Törökország, Finnország és Koszovó a sorrend. Az Eb-n remeklő északi válogatott ukrajnai döntetlennel kezdte a sorozatot, majd otthon verte a finneket és a törököket, 2-0-ra kikapott a horvátoknál, majd elhozta a pontokat Koszovóból. Heimir Hallgrimsson szövetségi kapitány erős kerettel dolgozhat, a játékosok topklubokban szerepelnek hétről-hétre. Egy sérült van, a támadó Kolbeinn Sigthorsson. A felállás marad a 4-4-2, elől Bödvarsson és Finnbogason kezdhet.

A horvátok a nyitányon a törökökkel nem bírtak hazai környezetben (1-1), azóta viszont mindenkit elvertek a csoportban, ráadásul ezeken a mérkőzéseken gólt sem kaptak. Ante Cacic legénysége márciusban barátságos mérkőzéseken készült a sorozat folytatására: Észtországban felforgatott csapattal „sikerült” 3-0-ra kikapnia, majd májusban Mexikót verte. Ma az alapemberek közül Rakitic, Corluka és Vrsaljko nem lehet ott a csapatban sérülés miatt, Perisic viszont letöltötte az eltiltását. A 4-3-3-as hadrendben várhatóan a Brozovic, Mandzukic, Perisic trió rohamoz majd, mögötte Kovacic, Badelj és Modric kap szerepet a középpályán, míg a védelem a Jedvaj, Lovren, Vida, Pivaric négyesből tevődik össze.

25320. Izland – Horvátország, mindkét csapat szerez gólt (1.95) - Tippmix

A vendégeknek papíron jó lenne az iksz is, a hazaiaknak viszont nyerniük kellene, hogy ledolgozzák hátrányukat. Az északiak nem ronthatnak azonban fejjel a falnak, mert a gyors horvátok ezt könyörtelenül kihasználhatják. A támadópotenciál mindkét félben megvan, így a gólváltás tűnik a legértékesebb opciónak...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!