<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fogadjunk, hogy ezt a tippet nem hagyod ki

A két együttes rendre megszórja egymást – erősen sanszos, hogy ma is elszabadul a pokol...
Izlandi bajnokság
KA Akureyri - ÍA Akranes
Szerda, 21.15

A hazaiak 11 ponttal a negyedik helyen állnak, otthonukban 1-1-0 a statisztikájuk. Az eddig lejátszott 6 bajnokijukon 14-8-as gólkülönbséget hoztak össze, over/under mutatójuk pedig 5/1. A formájuk felfelé ívelő, hazai iksz után biztosan verték a sereghajtót. A szerb vezetőedző, Srdjan Tufegdzic egy eltiltott védőre nem számíthat, friss sérülés viszont nem zavarta meg a munkát a héten.

Az Akranes beragadt a rajtnál, mindössze három pontja van (1-0-5), idegenben 1-0-1-es mérleggel. A sárga-feketék védelme pocsék, viszont támadásban erősek, gólkülönbségük 13-18, eddig minden meccsen jött a +2.5-ös opció. AZ idegenbeli győzelem után otthon megint botlott a brigád: háromgólos hátrányból ugyan visszajöttek a meccsbe Gunnlaugur Jónsson fiai, de egyenlíteni már nem sikerült (2-3). Ma egy sérült középpályás nem tarthat a többiekkel.

03403. KA Akureyri - ÍA Akranes, mindkét csapat szerez gólt (1.50) – Tippmix

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a mai kilencven perc sem a védekezésről szól majd - meggyőződésünk, hogy mindkét háló megzörren, és akár a +3.5-ös opció is nyerő lehet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!