<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ritka az ilyen biztosnak tűnő hazai győzelem

Első az utolsóval. A huszonöt pontos fogadja a hét egységet gyűjtő sereghajtót. A finn sztárcsapatnak könnyű dolga lesz csütörtök délután...
Finn bajnokság
Helsinki JK - JJK Jyväskylä
Csütörtök, 17.30

A finn kirakatcsapattal most már kétszer is kibabráltak a riválisok: két éve az SJK, tavaly pedig a Mariehamn hódította el előle a bajnoki aranyérmet. A tulajdonosok ezen aztán rendesen berágtak, és télen nagybevásárlást tartottak. Az érkezők beváltak, így Mika Lehkosuo vezetőedző erős kerettel vághatott neki a pontvadászatnak. Az eredmények jönnek is szépen, a kék-fehérek 12 bajnokin 25 egységig jutottak - otthonukban, a Sonera Stadionban 4-1-0-ás sorukhoz 16-1-es gólkülönbséget pakoltak. A formájuk felettébb biztató, egyetlen vereségüket még május elején a Vaasa vendégeként szenvedték el. Az utolsó két fellépésükön brillíroztak Marelosék: 10 gólt rúgtak és csak egyet kaptak, pedig az SJK és a RoPS volt az ellenfél. Ezúttal egy középpályás eltiltását tölti majd, rajta kívül viszont más fontos hiányzó nem lesz a keretben.

A JJK újonc az osztályban, eddig olybá tűnik, nehezen veszi fel az élvonal ritmusát a Jyväskylä. Hét ponttal az utolsó, idegenben viszont már három remit elcsípett (0-3-3). A gyenge rajt tuán május végére összekapta magát némileg a társulat, megszerezte első győzelmét is, majd kettőt ikszelt. Egy bekk eltiltott lesz, egy másik sérült, csakúgy, mint az egyik szélső. Az egyébként sem bő keretben ez érzékeny veszteségnek számít. Etockék célja a tisztes helytállás lehet, bár ez az utolsó két egymás elleni ütközetükben nem jött össze: 5-0-ra és 5-1-re nyert a HJK...

08020. Helsinki JK - JJK Jyväskylä, (0-2), 1 (1.70) – Tippmix

A kissé tartalékos sereghajtó ma nem tudja megnehezíteni a listavezető dolgát. Akár durva végeredmény is születhet. Mi a kettes hendire és a +3-5-ös opcióra fogadunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!