<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fogadjunk, hogy ebbe a tippbe beleszeretsz

A házigazda parádésan szerepel, míg a vendégcsapat az utóbbi hetekben kapcsolt turbó fokozatba. Elképzelni sem tudjuk, hogy ne valósuljon meg a választott opciónk…
Norvég bajnokság
Sarpsborg – Lilleström
Hétfő, 19.00

Jól tolja a Sarpsborg: az esetleges hétfői győzelmével még úgy is felugorhat a második helyre, hogy az utóbbi három meccsén csak két pontot szerzett. A 7-5-3-as statisztika rendben van, otthon 5-2-1-et tud a csapat, a nyolc fellépésen 17 gólig jutott. A házigazda a hatodik pozícióban zárta az előző évadot, a klasszikus középcsapat-mutatónál valamivel jobb teljesítménnyel.

A Sarpsborg utóbbi hat bajnokiján nem született három találat, ám a Lilleström elleni derbin könnyen megszakadhat a sorozat. A vendégek ugyanis igencsak belelendültek az elmúlt időszakban. A legutóbbi idény 12-je beragadt a rajtnál, ám május végén fordult a kocka. A Lilleström elkezdte nyerni a meccseket a kupában és a bajnokságban egyaránt: minden sorozatot figyelembe véve az utóbbi hét fellépésen hat győzelmet aratott. Az egyetlen, Valerenga elleni vereség alkalmával is szerzett gólt (3-1).

00209. Sarpsborg – Lilleström, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - Tippmix

Ami azt illeti, ebben a párharcban rendre gólgazdag mérkőzéseket vívnak az együttesek, az utóbbi kilenc csata közül nyolc +2.5-es opcióval zárult. Egy-egy sérülttel számolhat mindkét alakulat, ezen tehát semmi sem múlhat. Azon már sokkal inkább, hogy – miközben a Sarpsborg valamivel esélyesebbnek tűnik – a vendégcsapat minden alkalommal betalált az utóbbi 17 (!) túráján. A hazaiak kapuját őrző Kristiansen biztosan ragyogó fickó, ám aligha ússza meg kapott gól nélkül a hétfő estét…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!