<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Visszatérnek a szarkák

Csak egy évet töltött el a Championshipben a Newcastle, amelynek továbbra is Rafa Benitez a menedzsere. A szarkákra ma pokolian kemény kilencven perc vár...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

15847. Nemcastle - Tottenham, Mindkét csapat szerez gólt (1.70) - Premier League, 14.30

A Newcastle egy év után tér vissza a legjobbak közé. A csíkosak nem tétlenkedtek az átigazolási piacon, több mint 25 millió eurót költöttek. Elsősorban a középpályát és a védelmet erősítette meg az újonc, és azért az sem elhanyagolható tényező, hogy az alapcsapat egyben maradt. Az előrejátékért felelős Atsu, Perez, Ritchie, Mitrovics négyes veszélyes lehet bárkire...

A Tottenham májusban ezüstérmet szerzett a Premier League-ben, a sarkantyúsok egyedüliként a mezőnyben nem szenvedtek vereséget otthon, emellett a legtöbb találatot ők jegyezték a ligában. Nem volt nagy jövés-menés a klubnál, a Cityhez igazolt Kyle Walker pótlását házon belül oldotta meg Pochettino mester. A londoniak erénye lehet az összeszokottság, és noha a két "örök" sérültön kívül (Lamela, Rose) még lehetnek hiányzók, ettől függetlenül ütős kerettel rendelkezik a fehér-kék társulat. A St. James' Parkban alig várják a drukkerek, hogy újra élvonalbeli meccset játszanak kedvenceik. A hangulat pokoli lesz, az garantált. A szarkák betalálhatnak fővárosi riválisuknak, sőt, még a pontszerzésüket sem zárjuk ki. Ugyanakkor a gólváltásban biztosabbak vagyunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!