<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Idegenben is nyerő lehet a Marseille

A főtáblára jutás a tét immár az Európa Ligában. A szlovének nem tudják megállítani a megerősített franciákat.
EL-selejtező
Domzale - Marseille
Csütörtök, 20.45

A Domzale tavaly a 4. lett a szlovén bajnokságban, így indulhatott az EL-selejtezőjén. A gárda az izlandi Valur után a Freiburgot is elbúcsúztatta - ez utóbbi mindenképpen meglepetésnek számított. A bajnokságban 5 meccsen van túl a társaság, 2-2-1-es statisztikája van. A támadósora erős, ezt bizonyítja 9 rúgott gólja. Egy középpályása sérült.

A Marseille rendesen megerősödött a nyáron, így végre megint a dobogóért harcolhat majd a kikötővárosi csapat. Rudi Garcia együttese az EL-ben sem hibázott eddig, a belga Oostende ellen léptek tovább simán. A League I-ben a Dijont és a Nantest-ot is hullára verték Payeték. A sorozatot komolyan veszik a franciák, így erős kerettel utaznak Ljubljanába.

31095. Domzale - Marseille, 2 (1.45) - Tippmix

A Domzale már azzal meglepetést okozott, hogy eljutott a 4. selejtezőkörig. Ma viszont már nem tudják megismételni korábbi teljesítményüket, a Marseille idegenben előnyt szerez. Tipp: 2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!