<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A rutin dönthet

Az újonc célja a bennmaradás, ám a mai kirándulása nem feltétlenül jár sikerrel...
Norvég másodosztály
Ajaccio GFC - Quevilly Rouen
Péntek, 20.00

A GFC Ajaccio tavaly a középmezőnyben végzett a francia másodosztályban, otthon stabilabb volt, viszont sokat döntetlenezett. A kerteben történt néhány változás a nyáron, nagyobb célokért ismételten nem szállhatnak harcba a pirosak. A bajnokságot három remivel kezdték, otthon a Lorient ellen értékesnek számít az iksz, a másik két idegenbeli fellépésen szintén nem rossz eredmény a döntetlen. Gólkülönbsége 1-1, két mérkőzés óta nem talált be a brigád.

Az újonc tavaly a 2. lett a harmadik vonalban, így vívta ki a feljutást. A másodosztályt két iksszel kezdte, majd viszot otthon nagyon kikapott a Bourg ellen: a vendégek meg sem álltak négy találatig, amire csak eggyel válaszolt a házigazda. A keretét nem igazán sikerült megerősítenie a gárdának, így a bennmaradás kivívása már nagy eredménynek számítana.

16661. Ajaccio GFC - Quevilly Rouen, 1, (1.75) - Tippmix

Az Ajaccio GFC rutinos résztvevője a másodosztálynak, és ma ez, illetve a hazai pálya adta előny sikert eredményezhet a pirosaknak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!