<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Az iksz nem is rossz eredmény...

Az iksz nem is rossz eredmény...

A brazilok már kvalifikálták magukat a vébére, ma egy döntetlennel is elégedettek lehetnek a csoport második helyezettjének otthonában.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

23144. Kolumbia - Brazília, X(2.95) - vébé-selejtező 22.30

Kolumbia - három fordulóval a vége előtt - 25 ponttal a 2. a dél-amerikai selejtező csoportjában. A továbbjutásra jó esélyei vannak a sárga-kékeknek, és otthon azért erősek is, statisztikájuk 4-2-1. A formájuk nem rossz, de azért a sereghajtó Venezuela ellen illett volna idegenben is nyerni (0-0).

A Selecao kvalifikálta magát a 2018-as vébére, Neymarék 35 ponttal magabiztosan vezetik a csoportot. Remek passzban vannak, egyetlen vereségüket még az első fordulóban Chilében szenvedték el. Az utolsó kilenc tétmérkőzésüket megnyerték, pénteken Ecuadort intézték el Coutinhoék 2-0-ra. Ma egy döntetlen is jó eredmény lehet - mindkét csapat számára.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!