<>

 
 
 
Noha vélhetően nem a Hull – Fulham meccs az a szombati angol bajnoki kínálatból, melyet tűkön ülve vár a futballtársadalom, mégis eseménydús találkozóra számítunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Gólváltást várunk Hull városában

Noha vélhetően nem a Hull – Fulham meccs az a szombati angol bajnoki kínálatból, melyet tűkön ülve vár a futballtársadalom, mégis eseménydús találkozóra számítunk.
Premier League
Hull City - Fulham
Szombat, 16:00 óra

A hazaiak nincsenek túl jó formában, legutóbbi 5 bajnokijukból egyet sem tudtak megnyerni, igaz, a három döntetlen mellett az Arsenaltól és a Manchester Unitedtől kaptak ki a Tigrisek, ráadásul a Vörös Ördögök ellen 2–0-ra még Steve Bruce gárdája vezetett. A negatív széria ellenére azért nem kell kongatni a vészharangokat, elvégre 5 győzelemmel 5 döntetlennel és 8 vereséggel a tabella 12. helyén állnak a narancs-feketék, otthon pedig még biztatóbb a mutató, 9 találkozón 4-3-2 a mérleg. A hiányzók pótlása azonban nem lesz egyszerű feladat, McGregor, Brady és Auko sérülés miatt nem léphet pályára, de Alex Bruce és Maynor Figueroa játéka is kérdéses.

Tippünk

Hull City – Fulham, mindkét csapat gólt szerez (1.90) - Betclic

A Fulham egyelőre a pocsékabbnál is pocsék szezont fut, 18 meccsen immáron 12 vereséget számlál a londoni alakulat, 5 győzelem és 1 döntetlen mellett, ez a teljesítmény pedig a kieső, 18. pozícióhoz elegendő. A legutóbbi fordulóban viszont némi meglepetésre Norwichban tudott győzni René Meulensteen csapata, ráadásul az idegenbeli formája jobb a fővárosiaknak, mint a hazai, így nem esélytelenek a pontszerzésre. Vendégoldalon is lesznek azért hiányzók, Stekelenburg, Senderos és Hangeland nem áll a holland menedzser rendelkezésére.

A mérkőzés végkimenetelét nem egyszerű megtippelni, ezért mi is inkább a gólokra koncentrálnánk, melyből minimum egyet-egyet várnánk a csapatoktól. A vereségek ellenére ugyanis mindkét klub előszeretettel veszi be az ellenfelek kapuját, legutóbbi 10 meccsén a Hull hét, a Fulham pedig nyolc találkozóján is betalált.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!