<>

 
 
 
Venus Williams és Caroline Wozniacki sima első forduló elé néz Charlestonban, ahogy a Bayern München is a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Manchester United ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: teniszsztárok mellé a Bayern

Venus Williams és Caroline Wozniacki sima első forduló elé néz Charlestonban, ahogy a Bayern München is a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Manchester United ellen.

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

007. Barbora Zahlavová-Strycova-Venus Williams, 2 (1,15) - női tenisz, Charleston, 16:00

Zahlavová-Strycova inkább párosban érzi otthon magát, az idén selejtezőkben szerezte meg győzelmei nagy részét, a főtáblán hamar elvérzik. Technikás játékos, aki könnyen brékelhető. Venus Williams pályafutása végén jár, már közel sincs néhány esztendővel ezelőtti, GS-győztes formájában. Azért 2014-ben nem lehet rá panasz, így Dubaiban ő győzött, Aucklandben döntőzött, és általában jobbaktól kap ki. Ereje, szervái még mindig kiemelik a női mezőnyből. Sima 2-es.

011. Coco Vandeweghe-Caroline Wozniacki, 2 (1,15) - női tenisz, Monterrey, 19:00

A monterreyi kemény pályás tenisztorna 2. fordulójában a világranglista-82. és 14. mérkőzik. Vandeweghe kemény pályára specializálódott, az idén azonban általában az első körben elvérzett. Aztán jött Indian Wells, ahol egészen a legjobb 16-ig jutott öt mérkőzést nyerve. Wozniacki korábbi világelső, aki képtelen régi fényében csillogni, általában két-három forduló után jön egy rangadó, amelyet általában simán elbukik. A borításon jól mozog, ereje, szervája átsegítheti az első, kötelező akadályon.

134. Manchester United-Bayern München, 2 (1,45) - Bajnokok Ligája, 20:45

Hiába a nagyon zsíros párosítás, jelenleg a két csapat egyszerűen nincs egy súlycsoportban. A Manchester United tartós válságát éli, követelik David Moyes távozását, nincs játék, nincs tartás, vezéregyéniség. Az igazi várnak számító Old Traffordot az veszi be, aki akarja. Eközben a Bayern München talán még a tavalyinál is erősebb, átgázol mindenen, ami útjába esik, nem úgy tűnik, hogy van gyenge pontja. A kezdő védő Dantét leszámítva nincs fontos hiányzója, a hétvégén a kulcsemberek pihentek, és akár nagyobb leckét adhatnak az angoloknak, mint ősszel a sokkal jobb erőkből álló Manchester Citynek, amelyet 3-1-re vertek.

Összodds: 1,91
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!