<>

 
 
 
Az Atalanta 9-0-0-s mérleget tud az olasz bajnokságban otthon a mögötte álló csapatok ellen. Jaj neked, Sassuolo!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tovább repülhet az olasz formacsapat

Az Atalanta 9-0-0-s mérleget tud az olasz bajnokságban otthon a mögötte álló csapatok ellen. Jaj neked, Sassuolo!
Olasz bajnokság, 32. forduló
Atalanta-Sassuolo
vasárnap 15:00 óra

Az Atalantától évek óta nem várható több, mint a bennmaradás. Úgy tűnt, hogy ebben a szezonban is ennyit ér el, semmi többet, ám egyszer csak feltámadt a tavasszal, és azóta nem nézett vissza. Zsinórban számlál hat győzelmet, ami még szebb, hogy ezalatt összesen két gólt kapott, pedig az Inter és a Lazio (még ha szebb napokat láttak is) is ott volt a sorban. A siker kulcsa a hazai pálya, ahol 10-2-3-as mérleggel a 4. legjobb a ligában, ám ennél is érdekesebb, hogy a mögötte álló, tehát nem top6-os csapatokkal szemben még nem hibázott. Ez 9-0-0-s mérleget és 18-5-ös gólarányt jelent. Hiányzik két kezdő védője és egy kezdő középpályása.

Atalanta-Sassuolo, 1 (1,80) - Betclic

A Sassuolo a másodosztály bajnoka, de valahogy az első pillanattól az az ember érzése, hogy nem való az élvonalba. Az idény elején óriási zakókba szaladt bele, aztán elkapta a fonalat, de tartósan erős produkcióra nem volt képes. Jelenleg éppen 1-1-4-es mérleggel szerénykedik, míg idegenben csak 1-5-9-et hozott össze 12-28-as gólaránnyal a szezonban. Szintén hiányzik két védője és egy középpályása.

A Sassuolónak nagyon kell a pont a túléléshez, de az Atalanta most már ott tart, hogy ráhajthat az Európa-ligára, amely számára ritkán adódó nagy esély lenne. Emiatt bízhatunk a hazaiakban az igazán meggyőző számok mellett. Szerintünk 1,80-at megér ez a csapat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!