<>

 
 
 
Az Istres mostanság nem tököl idegenben sem - akár a listavezető Metznek is betalálhat. Gólokkal számolunk...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Meglephetik a francia éllovast

Az Istres mostanság nem tököl idegenben sem - akár a listavezető Metznek is betalálhat. Gólokkal számolunk...
Francia másodosztály, 32. forduló
Metz-Istres
hétfő 20:30 óra

Nyolc fordulóval a vége előtt magabiztosan menetel az élvonal felé a Metz. A listavezető 58 pontig jutott, otthon félelmetes, 11-3-1-es a mérlege 21-6-os gólaránnyal megspékelve. A formája sem rossz, a Lens ellen elbukott hazai rangadó óta három mérkőzésen 7 egységet kasszíroztak a bordók. Egy támadó sérült, eltiltott nincs, így Sakhoék erős kerettel várják a lila-feketéket.

Metz-Istres, több mint 2,5 gól (2,00) - Betclic

Az Istres menekül a kiesés elől, és a gárda mostanság egészen eredményesen harcol. Jelenleg 35 ponttal a 17., azaz épp a vonal felett állomásozik, viszont a Laval is 33-ig jutott, így nyugalomra semmi. ok. Vendégségben szerény a statisztikája, 2-4-9, a gólaránya viszont beszédes: 18-36, azaz a túrákon is felvállalja a bátor dzsungelharcot. Ma sem gondoljuk, hogy csak a bekkelésre koncentrálnának a lilák... Az eltiltott kapusuk visszatérhet, friss sérült nincs a keretben.

Parázs kilencven percet várunk, és elsősorban találatokat. Az Istres többször bizonyította már, hogy vendégségben sem csak védekezik, a Metz pedig otthon azért rendre megbontja az ellenfelek hátsó alakzatát. A 2,05-ös szorzó 3 gólra mindenképpen csábító - mi ebben látjuk leginkább az erőt...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!