<>

 
 
 
Három topcsapatra fogadunk három topligából, ám míg a Milanban és a Bilbaóban megbízunk, a Tottenhamben nem merünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: Bilbao, Tottenham, Milan

Három topcsapatra fogadunk három topligából, ám míg a Milanban és a Bilbaóban megbízunk, a Tottenhamben nem merünk.

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

047. Genoa-Milan, 2 (2,00) - olasz bajnokság, 20:45

A 13. fogadja a 11. helyezettet. Bátornak tűnhet ezt a Milant idegenben ilyen oddsért támogatni, de mi látjuk a biztató jeleket a Fiorentina és a Chievo legyőzése után. A téli erősítések lassan működni kezdenek, most éppen kevés a hiányzó, kis önbizalmat gyűjthetett a keret. A Genoa a korábbi évek kínlódásával ellentétben most garantáltan bennmarad, túl sok motivációja már nincs, 7-4-4-es hazai mérlege jónak mondható. Két középpályás és egy védő kimarad. Szerintünk a piros-feketéknek és Clarence Seedorfnak fontosabb ez a mérkőzés: 2-es.

073. Tottenham-Sunderland, több mint 2,5 gól (1,71) - angol bajnokság, 21:00

A 7. fogadja a 20. helyezettet. A Tottenham a szezon egyik nagy csalódása, nem sikerült Gareth Bale vételárát teljesítménybe fektetni. Hiába az erős kezdés, az edzőváltás ellenére a csapat kiütéssel maradt alul összes élmenő riválisával szemben, a keret pedig teljesen motiválatlannak tűnik. Ja, és az eleinte kiváló védelem szétesett. A Sunderland a botrányos rajt levét issza, egy jobb periódus után ismét alig szerez pontot, de legalább betalált az Arsenal és a Liverpool kapujába is az utóbbi hetekben. Nem merünk az 1-esre tenni, inkább a gólokat választjuk.

074. Levante-Athletic Bilbao, 2 (1,95) - spanyol bajnokság, 22:00

A 9. fogadja a 4. helyezettet. A motiváció döntő lehet, így a Levanténak szokás szerint már biztosan megvan a bennmaradás, de nagyon előre sincs már mire lőni. Nincs jó formában, otthon 5-5-5-ös mérlege sem az igazi, egy kezdő védő és egy kezdő középpályás kimarad. A Bilbao volt már jobb passzban, ami azért problémás, mert a BL-ért folyó versenyben már csak három pontra van a menetelő Sevilla. Most itt az idő javítani, 5-5-5-ös idegenbeli mérlegén javíthat, és mostanában nem nagyon verték meg.Egy kezdő védő és egy kezdő középpályás nincs. Jobban kell a pont a vendégeknek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!