<>

 
 
 
A Basel a párharc első meccsén hatalmas meglepetésre simán nyert 3-0 arányban. A spanyolok javíthatnak, de a továbbjutáshoz hatalmas bravúrra lenne szükségük.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.48

Lesz-e valenciai csoda?

Kétségtelenül a Basel okozta az Európa-liga negyeddöntőinek legnagyobb meglepetését, miután a párharc első meccsén hazai környezetben 3–0-ra legyőzte az előzetesen esélyesebbnek vélt Valenciát. A spanyolok otthon javíthatnak, de a továbbjutáshoz hatalmas bravúrra lenne szükség.
Európa-liga
Valencia - Basel
Csütörtök, 21:05

Az utóbbi időben rájár a rúd Juan Antonio Pizzi csapatára, a bajnokságban is botladoznak a Denevérek, s mint azt a bevezetőben említettük, az El-ben is nagy verést kaptak egy hete Bázelben. A hullámvölgy könnyen az európai kupaszereplésbe kerülhet a Turia-partiaknak, hiszen egyre távolabb kerül a még Európa-liga indulást érő 6. hely. Ami a hiányzókat illeti, Alves, Ruiz és Senderos kényszerül a partvonalon kívülre.

A svájciak is könnyelműek mostanában a hazai pontvadászatban, több váratlan döntetlen is becsúszott Murat Yakin listavezető együttesénél, így a tavasz elején még masszív előny mostanra csupán egy pontra olvadt a Grasshopperssel szemben. Legutóbb a mezőny hátsó részében tanyázó Thun rabolt pontot a St-Jakob Parkból (0–0). A vendégeknél rengeteg a sérült, Degen, Ivanov, Voser, Sauro, Stocker, Streller és Adili is harcképtelen, Suchy pedig sárgalapjai miatt nem léphet ma pályára.

Valencia - Basel, 1 (1.48) - Betclic

Az első mérkőzésen borította a papírformát a svájci alakulat, a 3–0-s előny birtokában pedig magabiztosan várhatja a visszavágót. A Valenciának az első perctől rohamoznia kell, s véleményünk szerint sikerrel is jár majd, behúzza a ma esti meccset, de a továbbjutásukra nem mernénk fogadni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!