<>

 
 
 
Vasárnap is kiváló esélyünk van pénzük megduplázására, ezúttal a Milan és az Atletico Madrid csapataiban bízunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: Atletico mellé Milan-siker

Vasárnap is kiváló esélyünk van pénzük megduplázására, ezúttal a Milan és az Atletico Madrid csapataiban bízunk!

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

Milan - Catania, 1 (1.33) - olasz bajnokság, 20:45

A Milan megindult a tabellán felfelé, talán Seedorf munkájából kezd végre valami beérni. Négy meccse veretlenek Balotelliék, legutóbb a Genoa ugyan mezőnyfölényben játszott, de remek helyzetkihasználásának köszönhetően a Milan fontos 3 ponttal gazdagodott, így hátránya már csak 5 pont a hibát hibára halmozó Interrel szemben. A Catania csont utolsó a bajnokságban 20 ponttal, nem sok jóval kecsegtet jelenlegi formájuk - már ami a bennmaradási harcot illeti. Immáron 7 ponttal vannak lemaradva a bennmaradó helyektől. Nyolc meccse nyeretlen a Catania, ezalatt csak egy Cagliari elleni 1-1-es pontszerzés jött csak össze. A közös múlt, a keret erőssége és a csapatok formája mellett a hazai pálya is a Milan sikerét vetíti előre, pláne hogy a vendégek két fontos védőjük nélkül lépnek majd pályára!

Getafe - Atletico Madrid, 2 (1.45) - spanyol bajnokság, 19:00

Óriási szívességet tett a Granada tegnap az Atletico Madridnak, hiszen a forduló meglepetését okozva a kiscsapat legyőzte a Barcelonát. A katalán együttes ezzel ha nem is szállt ki a bajnoki címért folytatott harcból, de komoly lépéshátrányba kerül. Persze csak akkor, ha az Atletico nem botlik ma este. Márpedig Diego Simeone nagyon nem azaz edző, aki kiengedne a kezéből egy ilyen lehetőséget. Diego Costa kisebb sérüléssel bajlódik, valószínűleg nem kezd, akárcsak Arda Turan és Javier Manquillo. De azért nélkülük is elég erős ez a csapat, hogy a Getafét ha nem is könnyedén, de legyőzze. A kiesőzónában tanyázó gárda ennél jóval gyengébb csapatoktól is kapott már ki otthon a szezonban.

Összodds: 1.9285
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!