<>

 
 
 
Az Universitatea Cluj otthon alig hibázik, kell is neki a pont, nem úgy az idegenben kínlódó Botosaninak Romániában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A motivált kolozsváriak otthon? Győzelem!

Az Universitatea Cluj otthon alig hibázik, kell is neki a pont, nem úgy az idegenben kínlódó Botosaninak Romániában.
Román bajnokság, 27. forduló
Universitatea Cluj-Botosani
hétfő 17:30 óra

A kolozsváriaknak nem sok jót jósolt a nyáron az új szezon, hiszen a tulajdonos kiszállt, a meghatározó játékosok többsége távozott. Garantáltnak tűnt a kiesés. Az ősz ennek megfelelően csapnivalóan sikerült, ám a régi vezér visszatért, és szépen-lassan rendeződni látszik a helyzet. Tavasszal már akadnak győzelmek, az utolsó 7 fordulóban csak két vereséget számlál. A román bajnokságban megszokott módon otthon gyűjti pontjait, 6-3-4-es mérleggel és 14-12-es gólaránnyal, az utolsó öt mérkőzésén 12 pontot szerzett. Hétfőn teljes a keret. Egy tavasszal 8 mérkőzésen szereplő támadó extrát vállal, 4 gólnál jár, az első számú kapus hiányzik.

Universitatea Cluj-Botosani, 1 (1,80) - Betclic

A Botosani újonc, és nagy meglepetésre szinte már mostanra elkönyvelheti bennmaradását. Ugyan csak 8 pontra van az utolsó négytől, így hétfői ellenfelétől, de 7 helyre. Formája kiváló, az utolsó ötből négyet nyert, de csupa alsóházi csapatokkal játszott. Fontos részlet az is, hogy míg korábban idegenben remekelt, most otthon szárnyal, az utolsó öt meccsén 13 pontot szerezve. Eközben vendégként hatalmas gödörben van, így az utolsó 8 találkozón 1-0-7-es mérleget és 4-22-es gólarányt tud csak mutatni. Új sérült nincs, a keret lényegében teljes.

Két okból hajlunk a hazai felé, a motiváció és a hazai/vendég forma. A kolozsváriaknak kell a pont a bennmaradáshoz, otthon nem is nagyon hibáznak, míg a Botosaninak már ennyi bőven elég lehet a célhoz, az idegenbeli sorozata pedig botrányos. Tehát 1-es, de a trükkös román ligához illő - visszafogott - téttel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!