<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vanczák Vili szerint legyőzzük a cseheket

Ha jósnak is olyan jó, mint védőnek, Magyarország legyőzi Csehországot. Vanczák Vilmos a Profitipp.hu felkérésére tippelt több szerdai felkészülési ütközetre. Lássuk csak!

Meccs

Tipp

Indoklás

Magyarország–Csehország1-0Tavaly Prágában is győztünk, most is legyőzzük a cseheket. Sionban, a klubcsapatomban sajnos nem sok sikerélményem van mostanában, mindennél jobban vágyom arra, hogy végre gólt ünnepelhessek.
Svájc–Brazília1-1Nagy várakozással tekint a focivilág a Konföderációs Kupa-győztes brazilok meccseire. Valami azt súgja, ezúttal nem fognak győzni Neymarék. A svájci fiúk erős bajnokságokban szerepelnek, és hazai környezetben kifejezetten erősek.
Németország–Paraguay2-0Szerepeljen bármilyen felállásban, a német válogatott tagja a világelitnek. Bevallom, a dél-amerikai együttest nem nagyon ismerem, de abban biztos vagyok, hogy Németország legalább két góllal győz.
Olaszország–Argentína2-2Az olaszokat is láttuk a Konföderációs Kupán, sohasem szabad leírni őket. Hallom, hogy Messi kisebb sérülés miatt kihagyja a meccset, márpedig nélküle lényegesen gyengébb az argentin együttes. Gólgazdag meccsen döntetlent várok.
Belgium–Franciaország0-1Az utóbbi időben rengeteget fejlődött a belga nemzeti együttes, nagyszerű labdarúgók alkotják a csapatot, ám úgy érzem, ezúttal mégsem bírnak a franciákkal.
Portugália–Hollandia1-1A hollandokat jól ismerem, hiszen azonos vb-selejtező-csoportban vannak velünk. Elképzelhető, hogy Van Gaal kapitány ezúttal kísérletezni fog, ám egy pontra így is jók lehetnek a narancsmezesek.
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!