<>

 
 
 
Megtörik-e az átok, és a Nancy végre meccset nyer odahaza? Jó eséllyel igennel válaszolhatunk, hiszen a vendégek szinte a komplett védelmüket nélkülözik majd a találkozón...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Otthon maradhatnak a pontok Nancyban

Megtörik-e az átok, és a Nancy végre meccset nyer odahaza? Jó eséllyel igennel válaszolhatunk, hiszen a vendégek szinte a komplett védelmüket nélkülözik majd a találkozón...
Francia másodosztály
Nancy-Dijon
Péntek, 20:00 óra

A hajrájához közeledik a pontvadászat a gall második ligában is, és hat fordulóval a vége előtt bizony még legalább 6-7 együttes hajt a dobogóra, amely ugye feljutást ért. A mai főszereplőink közül az egyik ebbe a kategóriába tartozik: a Nancy a tavalyi búcsút követően a feljutást tűzte ki célul, és, ha jól hajráznak Pablo Correa fiai, úgy teljesíthetik is a küldetést. Jelenleg 50 egység áll a gárda neve mellett, épp annyi, mint a 3. Caen-nek és a 6. Angers-nak - azaz nem kicsit sűrű az élmezőny. A Metz és a Lens némiképp meglógott, e két társulat jó eséllyel osztályt vált a szezon végén.

A Nancynak viszont folytatnia kellene jó sorozatát: két nyertes meccsből érkezik a találkozóra. Ám hazai környezetben mintha meg lennének átkozva a piros-fehérek: a Stade Marcel Picot-ban február 2-a óta nem tudtak nyerni... Pedig kellenének az otthoni egységek, a korábbi mérleg mára 7-5-3-asra romlott... Jó hír viszont, hogy a keret szinte teljes lesz, Jeff Louisék erős csapattal állhatnak ki a dijoniak ellen.

A vendégek lemondhatnak a feljutásról, 44 pontjuk van, és nagyon nagyot kellene hajrázniuk, hogy beelőzzék az előttük álló 5 csapatot. Most a 8. pozícióban állomásoznak Tavaresék, idegenben 1-9-6-os mérleggel. Összességében is hajlamosak a pontosztozkodásra (14), ebben a kategóriában listavezetők. A formájuk gyenge, legutóbbi 8 bajnokijuk közül egyet sem nyertek meg, négy iksz mellett négyszer zakóztak. Legutóbb döntetlenre végeztek a listavezető ellen odahaza (2-2), és a vezetőedző, Oliver Dall'Oglio elégedetten nyilatkozott, mondván végre csapatként működött együttese.

Viszont érzékeny veszteségeket könyvelhettek el a dijoniak. Két védőjük néhány hete dőlt ki a sorból, hétfőn pedig még kettő kiesett a számításból. Egyikük pirosat kapott, egy másik pedig a találkozó elején megsérült, és le kellett cserélni. Még egy középpályás szerepel a maródiak listáján - lesz min agyalnia a szakvezetésnek...

Tipp

Nancy-Dijon, 1 (1.80) - Betclic

A hazaiak nem hibázhatnak, muszáj nyerniük, a vendégeknél pedig sok lesz a hiányzó. Mi bizalmat szavazunk a Nancynak - a pontok otthon maradnak!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!