<>

 
 
 
Az angol másodosztály Húsvétkor sem pihen, így rögtön két meccset néztünk ki onnan, ahogy a cseh bajnok Plzent is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: angol kettő és a cseh második

Az angol másodosztály Húsvétkor sem pihen, így rögtön két meccset néztünk ki onnan, ahogy a cseh bajnok Plzent is.

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

236. Brighton-Blackpool, 1 (1,50) - angol másodosztály, 16:00

A 6. fogadja a 22. helyezettet. Cél mindkét oldalon bőven akad, a Brighton a rájátszásra pályázik, a Blackpool benn akar maradni. A különbség az, hogy a Brighton öt forduló óta veretlen, otthon 9-6-6-os mérleggel és 28-20-as gólaránnyal egészen erős, míg a Blackpool zsinórban négy vereséggel, az utolsó előtti legrosszabb idegenbeli mérleggel (3-6-12) és 15-38-as gólaránnyal csúszik egyre mélyebbre. Mindkét oldalon minden remény adott, de a Brightonnak ezt otthon hozni kell.

240. Milwall-Doncaster, 1 (1,75) - angol másodosztály, 16:00

A 20. fogadja a 19. helyezettet. A tét óriási, a bennmaradás, a csapatok ellentétes utat jártak be az elmúlt hetekben, így a Milwall az utolsó öt fordulóban 11 pontot szerezve menekül, míg a Doncaster zsinórban négy vereséggel egyre nagyobb bajban. A hazaiak ráadásul élcsapatokat, így a kiváló formában lévő Wigant, a rájátszásra hajtó Nottinghamet lepték meg, otthon 5-8-8-as mérleg mellé 25-33-as gólarányt tudnak. A Doncaster a legrosszabb vendég, csak 2-6-13-as mérleggel és 12-37-es gólaránnyal. Hazai.

247. Slavia Praha-Plzen, 2 (1,88) - cseh bajnokság, 16:30

A 15. fogadja a 2. helyezettet. A Slavia tradicionálisan az egyik legnagyobb cseh klub, de ez a szezon óriási csalódás, szinte végig a kiesőzónában kínlódott. Jelenleg is az utolsó előtti, de nagyon szoros a vége, bármi megtörténhet a ligában. A legkevesebb gólt rúgta, 19-et, otthon 4-3-5-ös mérlege megfelel helyezésének. A Plzen megjárta a BL-főtáblát, az El-tavaszt, ám úgy fest, a címvédés elmarad, a Sparta talán már túl messze van. Idegenben azonban borzasztóan erős, 9-1-2-es mérleggel és 23-11-es gólaránnyal a 2. legjobb. Szerintünk 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!