<>

 
 
 
Nem várható gólzápor az Atletico-Chelsea találkozótól, míg az Indiana Pacers számára kötelező a győzelem begyűjtése a párharc 2. mérkőzésén!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Duplázós: BL-párharc mellé NBA rájátszás

Nem várható gólzápor az Atletico-Chelsea találkozótól, míg az Indiana Pacers számára kötelező a győzelem begyűjtése a párharc 2. mérkőzésén!

Ha nincs sok időd, de ütős megoldást keresel, akkor jó helyen jársz! Ebben a rovatban napról-napra egy kész szelvényt kínálunk, amellyel megduplázhatod vagy megtriplázhatod a pénzed. Kalandra fel!

035. Indiana - Atlanta, 1 (1.30) - NBA rájátszás, 01:00

Az Indiana idén megnyerte a keleti főcsoport alapszakaszát kisebb meglepetésre a Miami előtt, így ha minden összejön nekik, akkor pályaelőnyben lesznek végig a rájátszás során keleten. A Pacers számára azonban nem indult fényesen a rájátszás: az első meccsen 8 pontos (93-101) vereségbe szaladtak bele az Atlanta ellen a botrányos 3. negyednek köszönhetően. A 2. meccsen tehát már nem szórakozhat az alapvetően masszív védekezésre építő Indiana! Ha a Teague-Millsap kettőst megfogja a védelem, mellette pedig a George-Stephenson-Hill hármas hatékony támadójátékot tud felmutatni, akkor az alapszakasz győztese a párharc második meccsén megverheti a rájátszásba negatív mérleggel becsusszanó Atlantát!

079. Atletico Madrid - Chelsea, 2.5 gól alatt (1.51) - Bajnokok Ligája, 20:45

Óriási taktikai csata várható Madridban kedd este, ahol a Chelsea tesz látogatást az Atletico otthonában. Mindkét együttes képes masszív védekezést mutatni, ez a hazaiakra saját stadionjukban fokozottan érvényes. A Chelsea fegyelmezett játékkal a sírból hozta vissza a PSG elleni párharcot Londonban és ebben a párosításban is hasonló teljesítményre lesz szüksége, mint ott a visszavágón. Nem hisszük, hogy gólzáport hoz az első meccs. Sokkal inkább szervezett, taktikus csapatokat várunk a gyepre, hisz a tét óriási!

Összodds: 1,963
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!