<>

 
 
 
Dárdai Pál, a Betclic nagykövete szerint az Atletico Madrid előnyt szerez hazai pályán a Chelsea ellen, míg a Real Madrid döntetlent ér el a Bayern München ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Dárdai: nem kapnak ki a madridi csapatok

Már csak négy csapat reménykedhet benne, hogy május 24-én magasba emeli Lisszabonban a Bajnokok Ligája trófeáját. Dárdai Pál, a Betclic nagykövete szerint az Atletico Madrid előnyt szerez hazai pályán a Chelsea ellen, míg a Real Madrid döntetlent ér el a Bayern München ellen.

Kedden este az idény meglepetéscsapata, az Atletico Madrid fogadja a hétvégén a sereghajtó Sunderlandtől vereséget szenvedő Chelsea-t. Dárdai szerint szoros meccsen, de az Atletico végül nyer hazai pályán az angolok ellen: „Hihetetlen amit Diego Simeone idén véghez visz! Vezetik a spanyol bajnokságot a BL-ben pedig a Barcelonát ejtették ki. A Chelsea kisebb hullámvölgyben van, a bajnoki címért folytatott harcban lépéshátrányba kerültek, ráadásul nem játszhat Eden Hazard sem, aki nagyon érzékeny veszteség. Az Atletico annyira fel van pörögve, hogy hazai pályán egy góllal jobbak lesznek Jose Mourinho csapatánál. Akiknek azonban ettől még jó esélyük lesz a továbbjutásra” – mondta Pali, akinek ez a tippje 1,80-as szorzóval található a Betclic tipposzlopában.

Szerdán a Real Madrid hazai pályán csap össze a címvédő Bayern Münchennel. A spanyolok megnyerték múlt héten a Spanyol Kupát, míg a Bayern már hetek óta német bajnoknak vallhatja magát. Jó formában várják a mérkőzést a csapatok: „Talán a két legjobb formában lévő csapat találkozik. A Bayern ugyan hetek óta pihenteti legnagyobb sztárjait, így többször vesztettek pontokat a bajnokságban, ha tétmeccsről van szó, összeszedik magukat. Nagyon együtt vannak a bajorok, a madridiaknak életük formáját kell hozniuk a továbbjutás eléréséhez. Az első mérkőzésen tapogatózás várható, a döntetlennel mindkét csapat elégedett lehet, így erre tippelek” – zárta gondolatait az ex-labdarúgó, akinek a döntetlenre tett tippje 3,50-es szorzóval található a Betclic-en.

A 61-szeres válogatott Bajnokok Ligájára tett tippjei kombináltan 6,30-as szorzóval fogadható a Betclic honlapján.
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!