<>

 
 
 
A Bodö/Glimt védelme egy káosz, hiába erős támadásban. Csütörtökön az éllovas Molde ellen gólokra számítunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Az éllovas jön a norvég káoszcsapatnak

A Bodö/Glimt védelme egy káosz, hiába erős támadásban. Csütörtökön az éllovas Molde ellen gólokra számítunk.
Norvég bajnokság, 13. forduló
Bodö/Glimt-Molde
csütörtök 18:00 óra

A Bodö/Glimt a másodosztály bajnoka, az élvonal legflúgosabb csapata. Nehezen kezdett, de azóta zsinórban négy győzelem után legutóbb jött egy vereség. Helyi beszámolókat olvasva szokás szerint védelme mondott csődöt, elöl rengeteg helyzetet kihagyott, de a végén kontrából az alsóházi Sandnes is közel járt a gólhoz. Fontos, hogy 12 bajnokijából 9-en mindig legalább három gól esett. Sokat is lő, de sokat is kap, nehéz benne megbízni. Egy kezdő és egy hosszú távon sérült védő hiányzik.

Bodö/Glimt-Molde, több mint 2,5 gól (1,67) - Betclic

A Molde tavaly címvédőként valami elképesztő módon beragadt, már az idény elején elbukta a bajnokságot, hiába hajrázott erősen. Ezúttal erről szó sincs, már most öt pont az előnye, a legtöbb gólt rúgta és a legkevesebbet kapta. Idegenben egy fokkal visszafogottabb, de mindez nem 4-1-1-es mérlegén látszik, hanem 11-5-ös gólarányán. Legutóbb a felemás Brann ellen győzött 4-2-re, pedig volt hátrányban, ám a második félidőt uralta. Nagy formában van 9 gólos támadója, a honosított norvég, Tarik Elyonoussi. Két védő és egy középpályás hiányzik.

A Bodö/Glimt nem állt még össze, van potenciál a csapatban, ez már tisztán látszik, de ehhez védelem kellene. Márpedig a Molde és 9 gólos gólkirálya aligha fog kegyelmezni. Szerintünk a hazaiak egy találatra jók lehetnek, a többit a listavezető elintézi. Gólszagot érzünk, csak ezután próbálkoznánk a 2-essel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!