<>

 
 
 
Ma este 10 órakor útjára indul Brazíliában a labda, ahol az első mérkőzésen a házigazda brazilok a horvát válogatottal mérik össze az erejüket. Dárdai Pál esélylatolgatása.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Dárdai: Sima brazil győzelem a nyitányon

Ma este 10 órakor útjára indul Brazíliában a labda, ahol az első mérkőzésen a házigazda brazilok a horvát válogatottal mérik össze az erejüket. Dárdai Pál esélylatolgatása.

A Betclic nagykövete szerint a házigazdák magabiztosan megnyerik az első mérkőzésüket.

Az A-csoport egyértelmű esélyese a Neymar vezette brazil válogatott, a második helyre azonban a másik három együttes közel azonos eséllyel pályázik. Dárdai szerint az első fordulóban csak a házigazdák gyűjtik be a három pontot: „Nagy eufóriában van az egész brazil nemzet, nagyon várják már a hazai világbajnokságot. Nagy esélyesei a tornának is Neymarék, és hazai pályán győzni fognak a fanatizált brazilok a horvátok ellen. A pontos eredményre mondott tippem 3-1, és a Barca-csillaga ott lesz a gólszerzők között” – mondta a nyitómeccsről Pali, akinek a brazil győzelemre tett tippje 1,30-as szorzóval található, míg ha a pontos eredmény is bejön, az 12,50-szeres pénzt ér a Betclic-nél fogadóknak. Az, hogy a legújabb Pelé-utód, Neymar szerzi a meccs első gólját, az 3,75-ös szorzóval található a kínálatban. A csoport másik meccsén nem vár meglepetést az egykori labdarúgó: „A mérkőzésen közel azonos játékerőt képviselő csapatok lépnek pályára. A döntetlen az első meccsükön jó lehet mindkettejüknek, így marad esélye a továbbjutásra a folytatásban mindkét gárdának” – mondta a Mexikó-Kamerun meccsről Pali, akinek ez a tippje 3,10-es szorzóval fogadható.

A B-csoport igazi rangadóval kezdődik, hiszen az előző vébé döntősei találkoznak: „A B-csoport nyitómeccsén két azonos képességó csapat találkozik. Akár mindkét válogatott esélyes lehet a végső győzelemre is. A hollandoknál Robben nagyon jó formában van, míg a spanyolok címvédőként nem kezdhetik vereséggel a tornát” – adott tippet ismét a döntetlenre Dárdai, akinek ez a tippje 3,25-szeres pénzt ér. A péntek éjféli mérkőzésen a titkos meglepetéscsapatként számolt Chile Ausztráliával játszik: A chileiek szinte hazai pályán lépnek pályára és Alexis Sanchez és Vidal személyében klasszis játékosok is vannak a keretben. Szoros mérkőzést várok, ahol a dél-amerikaiak végül egy góllal jobbnak bizonyulnak” – zárta gondolatait az első négy meccsről a 61-szeres válogatott labdarúgó, akinek ez a tippje 1,42-es szorzóval található a Betclic-en.

Dárdai Pál tippjei kombináltan 18,59-es szorzóval fogadható a Betclic honlapján.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!