<>

 
 
 
A bosnyákok szerintünk mindenképp beveszik Irán kapuját, Nigéria egy gólnál többel nem kap majd ki, Benzema viszont nem talál majd be Ecuador ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: bosnyák gól, Nigéria és Benzema

A bosnyákok szerintünk mindenképp beveszik Irán kapuját, Nigéria egy gólnál többel nem kap majd ki, Benzema viszont nem talál majd be Ecuador ellen.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

200. Bosznia-Hercegovina - Irán, Bosznia-Hercegovina szerez gólt (1.23) - világbajnokság, 18:00

Valóban nem túl komoly odds, viszont cserébe elég tutinak mondható ez a tipp. Megállja a helyét az az állítás, hogy a bosnyákokat megfosztotta a továbbjutás lehetőségétől a bíró, hiszen szabályos gólt vettek el tőlük Nigéria ellen és végül ki is kaptak. Nem játszottak alárendelt szerepet sem ott, sem pedig az argentinok ellen elbukott 1-2-es meccs alkalmával. Irán Messiék ellen is majdnem szerzett egy pontot, de végül a Bolha döntött a 91. percben. Halvány esélye ugyan még van Iránnak a továbblépésre, ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy a bosnyákok már csak becsületből is megnyerik ezt a meccset, vagyis gólt is szereznek!

205. Nigéria - Argentína, (2-0) 1 (1.50) - világbajnokság, 18:00

Argentína az iráni "betonvédelemmel" szemben 90 percen át impotens maradt, majd villant Messi és a 91. percben továbblőtte a dél-amerikai gárdát és egyben elvette a hősiesen védekező irániak második bravúrpontját. A helyzet az, hogy ebben a csoportban már csak Iránnak van esélye a 2. helyre, ehhez azonban Boszniát le kellene győznie, ráadásul Nigériának két góllal kellene kikapnia. Messiéknek még a csoport első helyéért sem kell itt vért izzadnia, egy szerény döntetlen vagy 1 gólos győzelem is bőven elég ehhez. Márpedig miért adnának ki magukból mindent feleslegesen az egyenes kieséses rendszer előtt? Nos, szerintünk nem is fognak megszakadni az argentinok és a masszív védekezésre is képes Nigéria ellen döntetlen körüli eredményt produkálhatnak, a két góllal megtámogatott nigériai siker vállalható erre a meccsre.

223. Ecuador - Franciaország, Benzema nem szerez gólt (1.81) - világbajnokság, 22:00

Hogy Karim Benzema fantasztikus futballista, azt mondani sem kell, a brazíliai tornán is berámolt már három gólt (kettőt Hondurasnak, egyet Svájcnak). Vagyis egymaga jegyzi a francia termés csaknem harmadát. Hogy Ecuador ellen mégsem egy újabb Benzema-találatra fogadunk, annak meglehetősen prózai oka van: könnyen elképzelhető, nem is játszik majd szerda este. Franciaország első helye gyakorlatilag biztos az E-csoportban, hiszen plusz hatos a gólkülönbsége: ennek tükrében Deschamps kapitány miért ne pihentetné az egyik legnagyobb sztárját? Több olyan beharangozót is olvastunk, melyben a Cabella, Remy, Griezmann támadószekciót tüntetik fel a kezdőben, de még ha játszik is Benzema, az erőit minden bizonnyal az egyenes kieséses szakaszra tartalékolja. Ez jól jöhet Ecuadornak - akárcsak nekünk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!