<>

 
 
 
Algéria már egy döntetlennel is tovább léphet a csoportból, erre azonban merész dolog lenne alapozni az orosz együttes ellen, melynek szintén megvan még a továbbjutási esélye!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Támadniuk kell az oroszoknak!

Algéria már egy döntetlennel is tovább léphet a csoportból, erre azonban merész dolog lenne alapozni az orosz együttes ellen, melynek szintén megvan még a továbbjutási esélye!
Vb, H-csoport
Algéria - Oroszország
Csütörtök, 22:00 óra

Algéria már az első csoportmeccsen majdnem meglepetést okozott: egészen a 70. percig vezettek a belgák ellen, ám pontot nem sikerült végül szerezniük... Korea ellen aztán sokan leírták Halilhodzic együttesét, ám meggyőző támadójátékkal kihasználták Dél-Korea minden védelmi megingását és megérdemelten nyertek 4-2 arányban. Ezzel a csoport 2. helyén tanyázik a gárda 3 ponttal, ráadásul +1-es gólaránya sem rossz az utolsó kör előtt. Egy döntetlen elég lehet a továbbjutásukhoz abban az esetben, ha Korea nem veri meg 3-4 góllal Belgium együttesét, márpedig erre nem sok esélyt látunk... Az oroszok ellen azért vakmerőség lenne X-re játszani, így pedig Slimani vezetésével a támadójátékra is ügyelniük kell majd.

Algéria - Oroszország, mindkét csapat szerez gólt (1.85) - Betclic

Capello mester enyhén szólva eltaktikázta magát a belgák ellen: ugyan a meccs a 88. percig 0-0-ra állt, ám igencsak gólerős csatárát Kerzsakov személyében mindössze a 90. percben küldte pályára. Nem mutatott meggyőző játékot a társaság sem Korea (1-1), sem pedig Belgium ellen: a támadójátékban nincs igazán kreativitás és dinamizmus, a védelem átjátszhatónak tűnik és Akinfejev sem a legstabilabb hálóőr jelenleg a mezőnyben... A középpályán a támadások felépítésében kell nagyon sokat javulnia a csapatnak, no meg persze az akciók sokkal pontosabb befejezésében, ennek hiányában nem lehet esélyük a továbbjutásra.

Az oroszoknak gólt, gólokat kell lőniük a továbbjutás érdekében. Mint az látható volt az előző két fordulóban, Algéria védelme nem sebezhetetlen és sokan a kapus posztot tartják a csapat gyengeségének. Vagyis ha az oroszok képesek lesznek pontosabb befejezésekre, akkor lehet esélyük ezen a meccsen. Emellett viszont védekező játékukat sem adhatják fel, hiszen Algéria támadósora bármikor képes villanni, elég lehet hozzá 1-2 pontrúgás is. Gólokat várunk a derbitől: Oroszországnak muszáj gólt lőnie, itt már nincs helye taktikázásnak, Capellonak mindent be kell vetnie. Algéria pedig kontrákból és pontrúgásokból használhatja ki az oroszok védelmi megingásait. A mindkét csapat szerez gólt opció ezen az oddson vállalhatónak tűnik!

 
 
  • 3Eszter252014június27.09:45ÚjVálasz

    Capello még a catanaccio késői ivadéka... Azt hitte a nagyokos, sovány1:0-lal is le lehet hozni a meccset. És ahelyett, hogy további támadásokra biztatta volna a csapatát, a védekezésre fektette a hangsúlyt. Megérdemlik. Bár az is igaz, hogy ilyen szürke orosz válogatottat rég láttam. A lepkefing hozzájuk képest hurrikán.

     
  • 2eglerandrew2014június26.23:52ÚjVálasz

    Mr Taktikus Capellóval így is kipottyantak :D A tipp jó volt!

     
  • 1Eszter252014június26.22:01ÚjVálasz

    Odané! A nagy eszű Capello berakta végre a kezdőbe Kerzsakovot. Rájött a balfácán, hogy gólra megy a játék?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!