<>

 
 
 
Vannak érveink, miért torkollhat gólokba a portugál-ghánai vb-csúcs, míg Wimbledonból két meccsel jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Wimbledon és vb-gólok

Vannak érveink, miért torkollhat gólokba a portugál-ghánai vb-csúcs, míg Wimbledonból két meccsel jövünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

017. Karolina Pliskova-Sabine Lisicki, 2 (1,36) - női tenisz, Wimbledon - 16:00

A világranglista 50. és 19. mérkőzése a 2. fordulóban. Pliskova egy új tehetség, az idén kiválóan halad, rengeteg meccset jtászott és egyre több eredménnyel. Elsősorban kemény pályán szerepel, de megfordult salakon, és eddigi legnagyobb sikerét is itt érte el, egy nürnbergi döntővel. Füvön eddig nem sok öröme volt egyszer az 1. fordulóban, egyszer a selejtezőben vérzett el. Lisicki sokkal rutinosabb, és azon kevés női játékos közé tartozik, aki füvön a legjobb. Az idei éve nem sok jót mutat, ám évek óta Wimbledonban remekel, tavaly döntőzött, 2011-ben az elődöntőbe jutott. Nincs nagy formában a német, de bízunk benne, Wimbledon az ő terepe.

012. Adrian Mannarino-Tommy Robredo, 1 (2,03) - férfi tenisz, Wimbledon - 14:00

A világranglista 81. és 22. mérkőzése. Ellentétes stílusok találkoznak, így Mannarino kellemetlen, balkezes játékos, aki a hatalmas szervájára építve a gyors pályákon veszélyes. Nincs valami nagy formában, de füvön rendre képes extrát nyújtani, így az idén is van egy nyolcaddöntője Queen'sből, míg Hollandiában korán kiesett. A hetet simán kezdte. Robredo az egyik legtechnikásabb, okosabb játékos a mezőnyben, elsősorban salakon él, ahol jó átlagosat nyújtott, semmi kiemelkedő. Füvön nem sokat játszik és nem sok vizet zavar, bemutatkozása tűrhetően sikerült. A borítással megyünk, szerintünk Mannarino sokkal inkább illik Wimbledonhoz, Robredo nem fog tudni hosszabb labdameneteket kialakítani, így nagyon nehéz dolga lesz.

044. Portugália - Ghána, mindkét csapat szerez gólt (1.47) - világbajnokság, 18:00

Nyílt és őszinte támadófocit várunk a két 1 ponttal rendelkező együttestől. Ronaldóék a 95. percben a sírból mentettek pontot USA ellen, életben tartva ezzel minimális továbbjutási esélyeiket. Ghána a németek ellen szerzett pontot, viszont Amerika ellen drámai hajrában elhasaltak (1-2). Mindkét gárdának egyetlen esélye van a továbbjutásra: nyernie kell és ez is csak abban az esetben lehet elég, ha a német meccs nem döntetlennel zárul... És persze a gólarányra is figyelni kell emellett, márpedig az a portugáloknak meglehetősen gyér... Támadó focit láthatunk majd mindkét oldalon!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!