<>

 
 
 
Szünnap van a vb-n, nem úgy a finn pontvadászatban! Találtunk is egy ígéretes meccset, a Lahti szerintünk egy sikerrel megerősíti dobogós helyét!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.72

Megerősítheti második helyét a Lahti

Végre egy hangulatos bajnoki a Veikkauskaliigából! Már a napjára sem emlékszünk, hogy mikor böngésztünk finn honlapokat némi infóért... Ma megtettük, és bizony elő is bukkant néhány érdekesség... Ebből a meccsből hazai lesz...
Finn bajnokság
Lahti - Kuopio PS
Péntek, 17:30 óra

A finneknél nincs megállás holmiféle vébé miatt: gőzerővel folyik a pontvadászat, amelynek egyik üde színfoltja a hazai együttes. A fekete-fehérek 15 mérkőzést követően az előkelő 2. pozícióból várják a folytatást. 27 pontjuk van, ebből hazai környezetben 18-at szereztek, és még őrzik veretlenségüket (5-3-0). Toni Korkeakunnas fiai jó formában várják az ütközetet, május közepe óta nem kaptak ki, az elmúlt két játéknapon pedig győztek. Saját közönségük előtt alig kapnak gólt (11-3), és összességében sem viszik túlzásba a találatok termelését: 2-13 az over-under mutatjuk. A keretben egy kétgólos kameruni csatár sérült, a többiek bevethetőek.

A Kuopio sem fut rossz szezont, a sárga-feketéknek olybá tűnik, idén nem lesz kiesési gondja. Sőt! A társulat a botrányos rajt után formába lendült, sorra nyerte a meccseit, így nem is meglepő, hogy 21 egységgel a 6. helyen tanyázik. A közelmúlt azért nem sikerült annyira fényesre, mivel a sereghajtó TPS-nél csak remizett, majd a gyengécske Marienhamn nyert nála. Hogy tetézzük a bajt, az egyik alapember a középpályáról, a kanadai légiósuk pirosat kapott, így most eltiltását tölti. Idegenben 2-3-3-as a mutatója - nagy vereségekbe nem szaladt bele Marko Rajamaki alakulata. Az utolsó mérkőzésen viszont valami történt: 1-0ra vezettek Maanojáék, aztán jött az összeomlás - hármat vert be a Mariehamn húsz perc alatt.

Lahti - Kuopio PS, 1 (1.72) - Betclic

A bajnokságban rendre elkalapálja a Lahti a Kuipot - és ma sem várunk meglepetést. A hazaiak nagyon egyben vannak, és otthon nem szokásuk hibázni. Mi 1-esre hajlunk...

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!