<>

 
 
 
Dél-Koreának csak a győzelem teszi meg, míg a belgák továbbjutóként cseréket játszatnak. Mi gólokat látunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A belgáknak mindegy, Koreának menni kell

Dél-Koreának csak a győzelem teszi meg, míg a belgák továbbjutóként cseréket játszatnak. Mi gólokat látunk.
Világbajnokság, H-csoport, 3. forduló
Dél-Korea-Belgium
csütörtök 22:00 óra

Dél-Korea a korábbi vb-khez képest kevesebb ismert nevet tudott felvonultatni Brazíliában. Az egység továbbra is adott volt, de húzóemberek nélkül nem várhattunk sokat az együttestől, még akkor sem, ha a sorsolás tűrhetően nézett ki. Rossz formában érkeztek a tornára, ehhez képest az oroszok elleni döntetlen egészen tűrhető eredmény volt, ám kiderült, hogy Fabio Capello legénysége sem tud éppen sokat. Aztán a gyorsabb, lelkesebb Algéria ellen már kijöttek a gyengeségek, így botrányos első félidőt egy egészen jó második követett, ám a négy kapott gól borzasztóan sok.

Dél-Korea-Belgium, több mint 2,5 gól (1,75) - Betclic

Belgiumban elképesztő keret jött össze az elmúlt években, és az áttörés a jelek szerint nem is marad el. Amióta sikerült a kijutás, a torna sötét lovaként beszéltek a csapatról, ami ellen a vb-rutin hiányán kívül minden adott egy nagy menetelés végrehajtására. Az eddigi két mérkőzésre mondhatjuk azt is, hogy csalódás, hiszen kiszenvedte a győzelmet Algéria ellen, és nem villogott Oroszországgal szemben sem, igaz a végén egy kis pörgés szintén elegendő volt a három ponthoz. Egyelőre túl sokat nem láthattunk tehát valódi erejéből, és most sem fogunk, várhatóan erősen felforgatott kezdő lép pályára. Valami ilyesmi: Courtois - Vanden Borre, Van Buyten, Lombaerts, Vertonghen - Defour, Fellaini, De Bruyne - Mertens, Origi, Mirallas

Dél-Koreának csak a győzelem ad reményt, ez pedig kényelmetlen, mivel inkább defenzív csapatról van szó. A belga cseresor viszont motivált lehet, viszont több hibát véthet, így esélyt látunk arra, hogy potyogjanak a gólok. Csökken is erre az odds.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!