<>

 
 
 
Ha bevállalós tipp kell: Brazília és Kolumbia is magabiztosan hozhatja le a nyolcaddöntőt a világbajnokságon.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Sima brazil, sima kolumbiai

Ha bevállalós tipp kell: Brazília és Kolumbia is magabiztosan hozhatja le a nyolcaddöntőt a világbajnokságon.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

166. Brazília - Chile X, 0-1 (3.25) - vb-nyolcaddöntő 18:00

A csoportmérkőzések alapján nagyjából azonos erőt képvisel a két csapat, mégis van egy dolog ami a brazilok sikere mellett szól. Ez pedig nem más, mint a bírói segédlet. Teljesen egyértelmű, hogy a házigazda nem eshet ki már a nyolcaddöntőkben, minimum egy negyeddöntőig el kell menniük, hogy ne fulladjon botrányba a vb. Mi szimpatizálunk Chilével, de nem kizárt, hogy ezen a mérkőzésen egy "benézett" góllal jobb lesz Brazília. Meredek tipp, csak bevállalósaknak.

184. Kolumbia - Uruguay 1, 0-1 (3.30) - vb-nyolcaddöntő 22:00

Nincs már Suárez, hogy lábbal, fejjel, vagy épp foggal mérkőzést tudjon eldönteni. Van viszont egy brutálisan erős Kolumbia, amely még egy számára tét nélküli mérkőzésen is szétoktatta a - legalábbis egy darabig - hajtó Japánt. Rizikós a dolog természetesen, de könnyen benne lehet a pakliban, hogy a vezérét vesztett Uruguay nem fogja tudni tartani a lépést Kolumbiával - illetve inkább annak kőkemény támadóival - és akár két góllal is alulmaradhat a kékmezes alakulat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!