<>

 
 
 
A görög védelem lenullázhatja Costa Ricát, míg Mexikó kiütheti a hollandokat. Ezek a bevállalós tippjeink.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Jönnek a vb-meglepetések?

A görög védelem lenullázhatja Costa Ricát, míg Mexikó kiütheti a hollandokat. Ezek a bevállalós tippjeink.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

235. Hollandia-Mexikó, Mexikó jut tovább (2,20) - világbajnokság 18:00

Nyolcaddöntő. Hollandia ugyan lelépte a spanyolokat és a brazilokat szorongató Chilét, ám mi mégsem bízunk benne teljes egészében. A védelem nálunk sebezhető, Wesley Sneijder folyamatos gyengélkedése miatt pedig a támadó középpálya hiányos. A csoportban a kontrák és a gyors akciók közepette ez annyira nem tűnt fel, ám a torna eddigi talán legjobb védelme ellen kijöhet. Mexikó ugyanis öt védőt beállítva, az óriási bravúrokat bemutató Ochoa kapussal még Robin van Persie-éknek is kemény dió lehet. A másik oldalon viszont van veszély bőven, így Peralta és Dos Santos is megviccelheti a holland hátsó négyest. Szerintünk szorosabb meccs lesz ez, mint ahogy az oddsok mutatják, és 2,20-ért jó ajánlatnak tartjuk a mexikói továbbjutást.

248. Costa Rica-Görögország, Costa Rica nem szerez gólt (2,53) - világbajnokság, 22:00

Nyolcaddöntő. Senki sem várt ilyen párharcot ide, ám nagy fordulatok és meglepetések után mégis így alakult. Costa Rica megnyerte a halálcsoportot, lelépte Uruguayt, megérdemelten fogta meg Olaszországot, mielőtt Anglia ellen már kiengedve és beszorulva hátra is kihúzta 0-0-val. Görögország Kolumbia ellen nagyon besült, Japánnal szemben 10 emberrel izzadt óriásit, mielőtt az utolsó utáni pillanatban jutott tovább Elefántcsontpart ellen. Nyilván a közép-amerikaiak a meggyőzőbbek, ám szerintünk a görögöknek fekszik majd ez a párosítás, egy brusztolós, kemény, de azért óvatos mérkőzés. Szerintünk semmivel sem rosszabbak, mint Costa Rica, és aligha kapnak ki 90 perc alatt. El tudjuk képzelni, hogy még gól sem rúg a masszív, fegyelmezett védelemnek, így ezt 2,53-ért úgy érezzük, ohgy egy próbát megérhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!