<>

 
 
 
Öt hosszú távú fogadás kellett egy bevállalós játékostól, hogy 83 ezer fonttal kopassza meg a Sky Bet irodát.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A németekkel jött a 32 millós ötöskötés

Öt hosszú távú fogadás kellett egy bevállalós játékostól, hogy 83 ezer fonttal kopassza meg a Sky Bet irodát.

Nem mindennapi ötöskötés ért révbe vasárnap este, amikor Németország a hosszabbításban legyőzte Argentínát a világbajnoki döntőben. A vezető brit sportcsatorna, a Sky Sports hétfőn ugyanis közölte, hogy saját, SkyBet névre hallgató fogadóirodáját egy bátor angol játékos 83 ezer fonttal tette szegényebbé.

Hogy csinálta? Hosszú távú fogadásokat kötött kombinációban, még tavaly augusztusban.

Kezdődött minden azzal, hogy a Manchester City kalandos úton megnyerte a Premier League-et, a Queens Parks Rangers még inkább kacifántosan, az alapszakaszban mindössze a 4. helyen zárva, rájátszásban feljutott az angol másodosztályból. Aztán a Wolverhampton szoros versenyben megnyerte az angol harmadosztályt, de ez mind semmi ahhoz az izgalomhoz képest, amit a nyertes átélhetett a Bajnokok Ligájában.

Ott ugyanis a Real Madridra szavazott, és ha emlékezünk, akkor a 93. percig az Atlético Madrid vezetett a lisszaboni fináléban. Végül a puzzle ötödik eleme is a helyére került, amikor a torna előtt csak negyedik számú esélyesnek tartott németek legyűrték Argentínát.

Összesen 832-szeres oddsot jelentett a kötés, és mivel a tét 100 font (38 800 ft) volt, nyereménye 83 252 font, vagyis több mint 32 millió forint.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!