<>

 
 
 
A Hajduk Split ír amatőröket verhet, ám nem biztos, hogy az Elfsborgnak annyira egyszerű lesz az Inter ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Hajduk és azeri meglepetés

A Hajduk Split ír amatőröket verhet, ám nem biztos, hogy az Elfsborgnak annyira egyszerű lesz az Inter ellen.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

024. Elfsborg-Inter Baku, X (3,30) - Európa-liga, 18:00

A tavalyi svéd hatodik, jelenlegi negyedik fogadja az azeri ezüstérmest. Az Elfsborg középerős csapatnak számít hazájában, nem okoz akkora veszélyt, mint az elmúlt néhány évben. Hazai pályán 5-1-1-es mérleggel és 14-6-os gólaránnyal elvileg erős, azonban például a hétvégén a sereghajtó Brommapojkarna ellen már nem volt képes nyerni. Egy kezdő csatár továbbra sincs. Az Inter Baku régóta járja a nemzetközi kupák selejtezőit és a felfelé ívelő azeri focival egyre veszélyesebb. Szintén műfüvön játszik, tehát nem okozhat gondot a borasi pálya, akad néhány egészen hangzatos nevű légiósa és technikailag képes lehet felvenni a versenyt a bajnokság kellős közepén nem biztos, hogy teljesen motivált hazaiakkal. Egy 0-0-t el tudunk képzelni könnyedén.

059. Dundalk-Hajduk Split, 2 (2,05) - Európa-liga, 20:45

Az ír éllovas fogadja a horvát bronzérmest. A Dundalk tavaly tört be az élcsapatok közé hazájában, az idén pedig már egyenesen a bajnoki címért harcol. A brit futball erőssége miatt hajlamosak lehetünk felértékelni az ír klubfutball színvonalát, ám erősen tévút lehet, hiszen időtlen idők óta nem értek el sikereket a nemzetközi porondon és zömében amatőrök alkotják a csapatokat. A Hajduk Split volt már jobb állapotban, anyagilag nem bírja a versenyt a Rijekával és a Dinamo Zagrebbel, ám ettől függetlenül a keret tele van tehetséges fiatalokkal, akik profik és a nemzetközi porondon motiváltak lehetnek. Szerintünk bármennyire is mutat jól a Dundalk Írországban, a Hajduknak ezt a párharcot simán hozni kell, győzelemmel az első körben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!