<>

 
 
 
A Napi tuti bloggere szállít infókat, tippeket, tanácsokat új rovatában. Kérdésed van, segítség kellene a szelvény összeállításában? Ne habozz, írd meg kommentben!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Rókakoma: Elszállt a Fradi szorzója!

A Napi tuti bloggere szállít infókat, tippeket, tanácsokat új rovatában. Kérdésed van, segítség kellene a szelvény összeállításában? Ne habozz, írd meg kommentben!
Óriási a választék az Európa-ligában, rengeteg infóm is van, folyamatosan jövök, már szerdán elkezdem néhány mérkőzéssel, a többit csütörtökön reggel rakom hozzá.
EURÓPA-LIGA-SELEJTEZŐ:

Sahtyor Karagandi-Atlantas Klaipeda 14:30 óra A tavaszi kazahsztáni 4. fogadja a jelenlegi litván 5. helyezettet. A Sahtyor Karagandi tavaly csodát csodára halmozott, megjárta az Európa-liga-főtáblát, és kis híján BL-főtáblára került. A kazah foci amúgy is felfelé ível, rakják bele a pénzt rendesen. Az Atlantas a középmezőny tagja, sok gólt rúg, viszonylag sokat kap, hetek óta nem játszik bajnokit. Néhány fiatalt igazolt a nyáron. Otthon 5-2-3-as mérleggel és 25-8-as gólaránnyal átlagos, június 24. óta nem játszott bajnokit, akkor 12-0-ra verte a liga pofozógépét. A Sahtyorban már az első mérkőzésen is láttam értéket, de hatalmas fölényét (8-18 volt a lövések aránya) nem tudta gólra váltani. Az odds nagyon alacsony fogadják is, és szerintem jól teszik, a hendikep bevállalható.
IFK Göteborg-Győr 19:00 óra A magyar ezüstérmes fogadja a svéd 5. helyezettet. Az IFK már hónapok óta játékban van, ám elég rapszodikus, már nyolc döntetlent játszott hazájában, miközben 18 tétmérkőzésen veretlen. Az előző El-fordulóban kínlódott ugyan egy luxemburgi amatőr csapattal, de nem vette igazán komolyan, csak a visszavágót. Aztán eljött Győrbe és aratott úgy, hogy az ETO-nak még a játéktól is elment a kedve. A Győr a tavasz legjobb csapata volt Horváth Ferenccel, ha kicsit tovább tart a bajnokság, talán meg is nyeri. Kerete magyar szinten erősnek mondható, pénz akad bőven, így a cél is lehetne egy tűrhető menetelés Európában. A múlt heti azonban kijózanító pofon volt.
Az ETO honlapján olvasható bejegyzés árulkodó: stadionban 17 500 ülőhely van, de ezek nagy része üresen marad csütörtökön este, a svéd klub becslése szerint 5-6 ezren jönnek majd ki szurkolni a lelátókra. Az ok egyszerű, a helyiek lefutottnak vélik a párharcot. Ez tükröződött abban is, hogy Horváth Ferencnek nem kellett sajtótájékoztatót tartania, a svéd médiát senki sem képviselte a magyar csapat edzésén. Ezen egyébként tizennyolc játékos vett részt. Marco Dinjart alighanem egy vírus támadta meg, Nikola Trajkovic pedig belázasodott, így ők nem utazhattak a többiekkel, és mert a szabályok szerint ugyanazzal a keretből lehet gazdálkodni a visszavágón, mint az első meccsen, a pótlásukra nem a győriekkel nem is hozhattak magukkal más labdarúgót. Hidegtől nem kell tartani, szerdán 28 fok volt Göteborgban. Tippelni pedig nem látom értelmét.
Flamurtari-Petrolul - 19:00 óra Az albán hetedik fogadja a román bronzérmest. A Flamurtari a kupában jutott ki Európába, a fizikális, de technikailag borzasztóan gyenge albán ligában középcsapat, viszonylag jól megúszta Romániában. Ezúttal hiányzik a csapatkapitány, egyúttal a legjobb védő és a házi gólkirály. A Petrolul az elmúlt két-három évben vált élcsapattá hazájában, tavaszi bronzérme nem forgott veszélyben, azok után, hogy megjárta az Európa-liga-selejtező utolsó fordulóját, és hazai pályán még le is győzte a Swansea-t Angliából. Kerete azóta nem sokat változott, ismét dobogóra pályázik, mégpedig Adrian Mutuval és akad egy másik ütős támadó is, igaz a vezetőedző defenzív felfogású. Csak a Petrolulon múlik, hogy hányat rúg, a különbség nagyobb lehet, mint az első mérkőzésen, a 2-es megérhet egy próbát, aprópénzzel akár valami hendis is. A románokat sem kell félteni, de az albánok különösen szeretnek ügyeskedni a mérkőzésekkel.
Hapoel Tel Aviv-FC Asztana - 19:00 óra Az izraeli negyedik a jelenlegi kazah harmadikkal csap össze, 0-3-ról folytatják. Jó tudni, a mérkőzést a gázai helyzet miatt semleges helyszínen, Cipruson játsszák. Túl sok tét az első mérkőzés után nincs, szurkoló se hinném, hogy nagyon repülőre ül, hogy megnézze a mérkőzést. A Hapoel egyre nagyobb bajban, ugyanis a tulajdonos távozik, a keret szétesőben, a topjátékosok aligha maradnak. Két kezdő védő az izraeliektől, aki játszott az első mérkőzésen ezúttal kimarad, támadásban talán még van valami ereje. Az Asztana nagyon szoros mezőnyben harmadik, ebből nem érdemes túl sokat levonni, idegenben 3-5-2-es mérleggel elég gyatra. Felfelé tart a kazah foci, ez az eredmény is jelzi, de no bet, nincs nagyon tét.
Esbjerg-Kairat - 19:00 óra A dán 5. fogadja a kazah másodikat, 1-1-ről folytatják. z Esbjerg kiváló tavaszával ért be ilyen jó helyre, amúgy egy erős középcsapatnak számít évek óta. Otthon 8-7-4-es mérleggel közepesen futott, a nyáron elveszítette néhány kulcsemberét. Az idényt frissen kezdte, hazai vereséggel, amit meg is jósoltunk, a dán szakportálokat olvasgatva nincs valami jó passzban. A Kairatról kevesebbet tudni, a felfelé ívelő kazah foci egyik legjobb csapata, idegenben 4-2-4-es mérlege elmegy. Az első mérkőzésen az utolsó percben egyenlítettek a dánok, ami elnézve a Kairat teljesítményét azért nem érdemtelen. Ettől függetlenül a bajnokság közepén járó vendégekben lehet fantázia, míg az Esbjerg hiába jutott tavaly nagyon messzie ebben a sorozatban, most kevesebb erőt érzek benne. Nekem az 1-es biztos nem játszik, inkább X, 2 vagy valami ilyesmi.
Jagodina-CFR Kolozsvár - 20:30 óra A szerb harmadik fogadja a román 6. helyezettet. A Jagodina kilométeres hátránnyal lett harmadik a Crvena zvezda és a Partizan mögött, egy szerb középcsapat, amely otthon gyűjtötte pontjai zömét, 9-2-4-es mérleggel és 21-14-es gólaránnyal. A CFR-t tavaly a Steauával együtt tartották a román bajnokság egyértelmű esélyesének, ehhez képest beragadt a rajtnál és csak a 6. helyen zárt. A nyáron nagyjából 15 játékosát eladta, úgy 10-en érkeztek a pótlásukra, tehát óriási egyelőre a zavar, amit sejtünk, hogy nehéz szezon elé néz. A CFR a hétvégén ugyan Ligakupa-mérkőzést játszott, de B-sorral, így ez nem számít. Csábító lenne az oddsok alapján, de az első mérkőzésen keveset mutatott, a Jagodinának voltak nagyobb helyzetei.
Ferencváros-Rijeka - 20:30 óra A magyar bronzérmes fogadja a horvát másodikat, 0-1-ről folytatják. A Rijekáról tudjuk, hogy olasz milliárdos pénzeli, mégpedig elég durván, jobb bajnokságból is jön, jobb játékosokra alapoz, és régebb óta építkezik sokkal, mint a mostani Fradi. Az első meccsen a vártnál is jobban kiélesedett a különbség, fizikálisan és technikailag is, így 12 kapura tartó lövés állt szemben a 0-val, de a zöld-fehérek még mellé sem lőttek, ami jelzi, hogy mennyire nem volt esélyük. Mindegy, a lényeg, hogy megúszták 1-0-val, amire a gyenge produkció ellenére is lehet építeni.

Fontos, hogy a Rijeka bajnokságban is szerepel, ami így a szezon elején segít, míg a Fradi csak a hétvégén kezd. Az azonban a horvátok ellen szól, hogy legjobbjuk a hétvégén kidőlt, ami azért kényes, mert a középpályán már eleve hiányában voltak egy küzdős, Arturo Vidal féle játékosnak. Ami egyértelmű, hogy mindkét fél számára nagyon fontos a párharc, a Rijeka tavaly megjárta a főtáblát, a Ferencvárosnak kiugrási lehetőség. Szerintem egy nagyon óvatos Fradi várható, amely csak a második félidőben nyílik ki. Ha ugyanis korán gólt kap, ennek a párharcnak annyi. Egy küzdős, meccs várható, melyen a Rijeka is visszavontan játszik.

X, 2, döntetlen nélküli 2-es volt az alaptipp kedden, ám azóta a borzasztóan sok mérkőzést hozó El-forduló legnagyobb oddsesését láthatjuk. A Rijeka ugyanis 2,50-ről indulva már csak 1,90-ért kapható. Nem kell ebbe bármi rosszat belegondolni, egyszerűen az első mérkőzés annyira egyértelmű volt, hogy mindenki a vendéget húzza. 2,00-es odds alatt én már nem tenném.

Folyt. köv.
 
 
  • 47Eszter252014augusztus01.08:19ÚjVálasz

    Írtam a címre Blazsi. :)

     
  • 46BalzsB32014augusztus01.00:37ÚjVálasz
    Idézet: BalzsB3
    Az email címem beller.balazs11@gmail.com
    Szerintem vegyük fel a kapcsolatot ;)
    ...

    Ott privátba megtudunk mindent beszélni :)

     
  • 45BalzsB32014augusztus01.00:36ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Amiben megállapodtunk...
    ...

    Az email címem beller.balazs11@gmail.com
    Szerintem vegyük fel a kapcsolatot ;)

     
  • 44Eszter252014augusztus01.00:35ÚjVálasz

    Bár Kerber kisasszony egy picit felidegesített, de végül biztosan győzött!

     
  • 43Eszter252014augusztus01.00:32ÚjVálasz

    Amiben megállapodtunk...

     
  • 42Eszter252014augusztus01.00:30ÚjVálasz

    Akkor hogyan tovább?

     
  • 41BalzsB32014július31.22:13ÚjVálasz

    Mindkettőnkébe akkor ;)

     
  • 40Eszter252014július31.21:51ÚjVálasz

    Kedvencem, Muguruza nyert (6:4 6:4). Érkezik Kerber kisasszony...!

     
  • 39Eszter252014július31.21:35ÚjVálasz

    Azt veheted úgy, hogy zsebben a lé... :) És a spanyol lányt a Mukuruzát nem is ajánlottam, aki szintén nyerőben van. (Halep mellett ő a másik kedvencem.)

     
  • 38BalzsB32014július31.21:16ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Egyből egy. A teniszmeccs kb. 1 óra múlva kezdődik Stanforban (USA). :)

    ...

    Eddig nagyon jó vagy ;) meglàtjuk a " akár milliót is mernék rá tenni" második fogadást :))) ;) remélem ismét ügyes leszel ;)

     
  • 37Eszter252014július31.20:53ÚjVálasz

    Egyből egy. A teniszmeccs kb. 1 óra múlva kezdődik Stanforban (USA). :)

     
  • 36jakal2014július31.20:22ÚjVálasz
    Idézet: BalzsB3
    Remélem frankók a megérzéseid! :):)))
    ...

    dont worry

     
  • 35BalzsB32014július31.20:14ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Meg se merem kérdezni, hogy MENNYIT... Majd priviben valahOL.
    ...

    Remélem frankók a megérzéseid! :):)))

     
  • 34Eszter252014július31.19:50ÚjVálasz

    Meg se merem kérdezni, hogy MENNYIT... Majd priviben valahOL.

     
  • 33BalzsB32014július31.17:28ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Hát Blazsi, ha nem kamuzol, "mi együtt sírunk és együtt nevetünk..." Remélem, az utóbbi...

    ...

    Sírásról szó nem lehet, attól többet tettem rá :)

     
  • 32Eszter252014július31.16:39ÚjVálasz

    Hát Blazsi, ha nem kamuzol, "mi együtt sírunk és együtt nevetünk..." Remélem, az utóbbi...

     
  • 31BalzsB32014július31.15:58ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Siess Blazsi, már csak 1,72-öt ér a német győzelem!! :)
    ...

    Na Eszti megtettem mind a kettőt, bízom a megérzésedben :)

     
  • 30Eszter252014július31.15:38ÚjVálasz

    Siess Blazsi, már csak 1,72-öt ér a német győzelem!! :)

     
  • 29Eszter252014július31.15:34ÚjVálasz

    Kerberre fel merném tenni a nagy lét, jó formában van, remek német teniszező csaj. És eddig még egyszer sem kellett csalódnom benne!!! Az odds-a nem túl nagy (1,30), de 1 millánál(!) már nagyon is kellemes. Ami a másik tippemet illeti, láttam játszani mindkét csapatot. A németek rendkívül jók! Ott nem csak ugatnak, tesznek is az utánpótlásért. Van egy fekete centerük (életveszélyes) egy másik, török származású csatáruk, illetve középpályásuk. Hihetetlenül tehetségesek, de a többiek is, és ráadásul igazi csapat benyomását keltik. Szóval százezret is rájuk tennék, ha több millióm lenne. De mivel nincs, 5 ezerrel támadtam... De talán ötszámjegyű összeget is megérdemelnének. A portugálokból az a nüansz hiányzik, ami a németeknél megvan...

     
  • 28BalzsB32014július31.14:36ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Figyelj, Balzsi! 5 ronggyal megpakoltam a német juniorok győzelmét a portugálok ellen (054 V, odds 1,80).
    ...

    Szia Eszti :) nekem mind két szorzó külön külön is nagyon jó, mindig csak 1 eseményt játszok meg, de azt minél nagyobb összeggel. Próbálom kiszűrni melyik a legesélyesebb a kínálatból és azzal játszani. Melyikre mernél feltenni egy 6 számjegyű összeget? :)) legalább gyűlik a 10% ;)

     
  • 27Eszter252014július31.12:00ÚjVálasz

    Figyelj, Balzsi! 5 ronggyal megpakoltam a német juniorok győzelmét a portugálok ellen (054 V, odds 1,80). Ha kevesled a szorzót, tedd kettős kötésbe egy teniszmeccsel - Kerber tuti nyer (még rímel is): 006 H 1,30 ez így már 2,34-es odds. Jobb mint egy seggberúgás. Cső!

     
  • 26Eszter252014július31.00:08ÚjVálasz

    Rendes vagy, Balzsi. Én figyelembe veszem a Rókakomától kapott infókat, de legalább annyira hallgatok a belső sugallatomra. Ebből átadok majd neked. A részleteket majd megbeszéljük.

     
  • 25rokakoma2014július30.09:42ÚjVálasz

    http://www.profitipp.hu/tartalom/cikk/3160_rokakoma

    ide jönnek a BL-infók

     
  • 24BalzsB32014július30.07:58ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Ne te kérdezz, Balzsam! Én megmondtam a frankót. Én kérdem, Te mennyit tettél fel. Mi az a "nagyon szép és kerek összeg"? Mert hogy annak a 10%-ával jössz...
    ...

    A legvégén mindent mérlegelve 70nel raktam meg, és 65.100 lett rajta ;) ha küldesz valami elérhetőséget vagy elmondod miként...még a héten átutalom a 10%ot :)

     
  • 23rokakoma2014július30.07:39ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Ne te kérdezz, Balzsam! Én megmondtam a frankót. Én kérdem, Te mennyit tettél fel. Mi az a "nagyon szép és kerek összeg"? Mert hogy annak a 10%-ával jössz...
    ...

    9-ig jövök a maiakkal, délig kb. minden meccsről lesz vmi

     
  • 22Eszter252014július29.23:45ÚjVálasz
    Idézet: jakal
    gratula
    megvan a D
    ...

    Ne te kérdezz, Balzsam! Én megmondtam a frankót. Én kérdem, Te mennyit tettél fel. Mi az a "nagyon szép és kerek összeg"? Mert hogy annak a 10%-ával jössz...

     
  • 21jakal2014július29.21:18ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Biztosat, BalzsB3? 112 D. Odds: 1,93 Jutalékom: 10%
    ...

    gratula
    megvan a D

     
  • 20BalzsB32014július29.13:21ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Biztosat, BalzsB3? 112 D. Odds: 1,93 Jutalékom: 10%
    ...

    Mennyit mernél rátenni? :)

     
  • 19Eszter252014július29.12:43ÚjVálasz

    Biztosat, BalzsB3? 112 D. Odds: 1,93 Jutalékom: 10%

     
  • 18BalzsB32014július29.12:23ÚjVálasz

    Ha valaki mond a mai BL- ből számára biztosat, ez alatt terád is gondolok legfőbb Ravaszdi :) én megrakom egy nagyon szép és kerek összeggel :)

     
  • 17Eszter252014július28.21:10ÚjVálasz

    Így kedves Rókakoma, bölcs tanácsod nélkül jáccottam meg 10 rongyért a Stockholm meccsét. Bejött. Megtorolta a sérelmet. De most akkor lehet rád támaszkodni, vagy nem??

     
  • 16feribadi2014július28.13:48ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Hogy véled, Rókakoma, ma a Stockholm megtorolja (gólokkal) a gazságot, amelyet a Falkenberg elkövetett vele?
    ...

    Ez nem mai mérkőzés?

     
  • 15rokakoma2014július28.09:17ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Hogy véled, Rókakoma, ma a Stockholm megtorolja (gólokkal) a gazságot, amelyet a Falkenberg elkövetett vele?
    ...

    Bocsi, későn olvastam :( Cserébe jövök már ma eheti BL-infókkal. Kezd komolyodni a verseny!

     
  • 14Eszter252014július27.11:25ÚjVálasz

    Hogy véled, Rókakoma, ma a Stockholm megtorolja (gólokkal) a gazságot, amelyet a Falkenberg elkövetett vele?

     
  • 13Eszter252014július25.15:53ÚjVálasz

    A Puskás Akadémia ellen szorosban azért nyerhet a Fradi.

     
  • 12matenorbert2014július25.15:32ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Hallgattál rám, Fradi-ügyben, Matenorbi? Vagy inkább az elemzéseken ájuldozol? :)

    ...

    rijeka továbbjutást tettem csak

     
  • 11jakal2014július25.12:16ÚjVálasz

    u19 serbia bulgaria
    elkezdték emelni a szerb oddsot
    pedig a szerbeknek nyerniük kell

     
  • 10jakal2014július25.12:15ÚjVálasz

    a tromso jól elsüllyedt

     
  • 9Eszter252014július24.23:12ÚjVálasz

    Hallgattál rám, Fradi-ügyben, Matenorbi? Vagy inkább az elemzéseken ájuldozol? :)

     
  • 8rokakoma2014július24.15:16ÚjVálasz

    A címlapon az alsó hat boxban már a pénteki elemzéseket találjátok, nekem a Liefering és a Sparta is tetszik, de a többi sem rossz!

     
  • 7rokakoma2014július24.14:09ÚjVálasz

    Akármit fogadtok, én ezekre az El-selejtezőkre közép-kis, kis téteket tennék, nagyon kiszámíthatatlan az egész. Néha tök jól jön, mint a múlt héten, nem csodálkoznék, ha most totális csőd lenne.

     
  • 6rokakoma2014július24.11:42ÚjVálasz

    a sahtyor nekem hendivel is jöhet, az AIK csábító, de sztem van benne buktató, a Rijekában kedden volt érték, a Rosenborg mindig leadja a nemzetközi kupát, tavaly is nagyot égett, zsákutca lehet. A Tromsö oddsa nekem alacsony, a CSZKA Szófiánál sok változás volt a nyáron, a moldovaiak csakis védekezni fognak, semmi más. Az Aszterasznak meg kellene tudni csinálni, a finn foci nagyon mélyen van.

     
  • 5rokakoma2014július24.11:41ÚjVálasz

    a motherwell pl. érdekes lehet elég nagy oddsért, sztem a petrolul megcsinálja Albániában is, pénteken megy nálam megint a Liefering, akár hendivel is.

     
  • 4rokakoma2014július24.11:34ÚjVálasz
    Idézet: 1956
    Remélem sikeresek leszünk.A Fradi sajnos kikap és kiesik.Fáj,de ez egy gyenge csapat még a hazai porondra is.Nem bánnám,ha tévednék.
    ...

    Én az 0-1 miatt még reménykedek titkon, ha kint így megúsztuk, hátha valahogy begyűr egyet a fradi és kihúzza. Ha kapunk egyet, viszont mindennek vége. Reálisan nézve óriási a különbség.

     
  • 319562014július24.11:29ÚjVálasz

    Remélem sikeresek leszünk.A Fradi sajnos kikap és kiesik.Fáj,de ez egy gyenge csapat még a hazai porondra is.Nem bánnám,ha tévednék.

     
  • 2Eszter252014július23.22:04ÚjVálasz

    Norbikám, elárulom neked: Fradi zakó lesz.Csak a mérete kérdéses.

     
  • 1matenorbert2014július23.18:09ÚjVálasz

    az előző bejegyzésben már megemlítettem melyik meccsekre lennék kíváncsi....köszi előre is...szép munka

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!