<>

 
 
 
Az Európa-ligával próbáljuk megszedni magunkat csütörtökön, a PSV, a Sahtyor és a Bruges lehet a nyerő hármas?!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: a PSV, a Sahtyor és a Bruges

Az Európa-ligával próbáljuk megszedni magunkat csütörtökön, a PSV, a Sahtyor és a Bruges lehet a nyerő hármas?!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

010. Sahtyor Karagandi-Hajduk Split, 1 (1.85) - El-selejtező, 14:30

A kazah 4. fogadja a horvát bronzérmest a 3. forduló nyitányán. A Sahtyor Karagandi tavaly csodát csodára halmozott, megjárta az Európa-liga-főtáblát, és kis híján BL-főtáblára került. A kazah foci amúgy is felfelé ível, rakják bele a pénzt rendesen. Az előző körben simán intézte el otthon a litván középcsapatnak számító Atlantast. A Hajduk Split elég sokáig a második horvát erő volt, ám miközben a Rijeka megerősödött, a csapat meggyengült. A legnagyobb tehetségeket eladta, a pótlások nem az igaziak, a bajnokságban is beleszaladt a késbe pont a Rijeka ellen, és egyelőre nyeretlen. Az odds jó nagyot esett a Hajduk gondjai miatt, a hosszú utazás és az időeltolódás miatt Kazahsztánban pedig soha nem egyszerű játszani. Hazait várunk.

027. PSV - St. Pölten, (0-1) 1 (1.45) - El-selejtező, 19:00

A PSV tavaly a tavaszi szezonra kapta össze magát és végül a 4. helyen zárta az alapszakaszt, így biztosította európai kupaszereplését is. Otthon szerezte pontjai jelentős részét, 11-3-3 hazai mérlege tekintélyt parancsoló a 4. helyhez képest. Továbbra is Phillip Cocu irányítja az együttest. Két védő, egy középpályás és három támadó távozott, a keret nagyon fiatal továbbra is. A felkészülés 6-1-1 mérleggel jól sikerült. A St. Pölten bravúrt hajtott végre azzal, hogy a Plovdiv ellen továbblépett, az első meccsen elszenvedett 2-1-es vereség után otthon 2-0-ra nyerni tudott. Kerete nagyon rutintalan, az osztrák kupában nyújtott szereplésével vívta ki az európai kupaindulás jogát. A másodosztályt 2 forduló után 1-1-0 mérleggel és 5:2-es gólaránnyal vezeti. Az osztrákok kerete ha őszinték akarunk lenni, akkor a holland keret közelébe sem ér. Mindkét gárda kevés rutinnal rendelkezik, a Pöltennek már az is nagy eredmény, hogy idáig jutott, a PSV viszont simán veri majd az első mérkőzésen és nem esik abba a hibába, mint a bolgár Plovdiv.

044. FC Brugge - Bröndby, 1 (1.71) - El-selejtező, 20:30

A belga bronzérmes a dán 4. helyezettel csap össze. A Brugge 2. helyen vágott neki tavaly a belga felsőháznak, ám végül csak a 3. helyet kaparintotta meg 48 ponttal, odahaza 14-3-3 mérleget hozott össze az egész bajnokságot nézve. Egy védője és pár csere támadója távozott, középpályája továbbra is erős. A belga nyitó fordulóban 2-0-ra verték idegenben a Beveren csapatát. A Bröndby tavaly 52 ponttal végzett a szoros dán élmezőny 4. helyén, vendégségben 6-7-4 mérleget összehozva. A védelemből távozott Boulahrouz és két fontos támadójáték is elveszítette nyáron. Felkészülése ennek ellenére jól sikerült, az első két bajnoki fordulóban 1 győzelem és 1 vereség a mérlege. A belga együttes kerete erősebb, középpályája masszívabb, hazai közönség előtt szerintünk előnyt szereznek a visszavágóra!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!