<>

 
 
 
Pont az MTK az, amelyre a Debrecen nem vágyik két BL-selejtezője között, míg két döntetlent is jónak érzünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Az MTK és két döntetlen

Pont az MTK az, amelyre a Debrecen nem vágyik két BL-selejtezője között, míg két döntetlent is jónak érzünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

081. MTK-Debrecen, 1 (2,85) - labdarúgó NB I, 20:30

A múlt szezonbeli 8. fogadja a bajnokot. Az MTK az ősszel kínlódott, ám a télen kiválóan erősített és az utolsó öt bajnokit megnyerve végül a liga veszélyes csapatai közé került. A nyáron tovább folyt az építkezés, és tartós nemzetközi kupaszereplést tűztek ki célul, ami ha túlzás is, a dobogóközeli helyezés nem lehetetlen. Ennek megfelelően kezdett Pécsen. A Debrecen megőrizte magját az elmúlt szezonból, amelyet kis híján elveszített a tavasszal. Varga József újra itt játszik, ami erősítés. A gond jelenleg a BL-szerepléssel van, így nagyon fontos párharcot vív a BATE Boriszovval, a továbbjutás garantált európai őszt jelent. A keret annyira azért nem bő, hogy megoldja a kettős terhelést, Kondás Elemér így cseréket ígért. Az MTK veszélyes, a Loki feje a jövő héten jár, így az 1-es okos választás lehet.

085. Nancy-Dijon, X (3.00) Francia 2., 20:00

A francia másodosztály köztudottan a döntetlenek hazája és ezúttal két masszív döntetlenező találkozik egymással az új szezon nyitófordulójában. A Nancy fogadja a Dijon, a két csapat kerete pedig nagyjából hasonló erősségű. A Nancy az előző idényben 13, a Dijon pedig 15 alkalommal volt képtelen döntésre vinni soros bajnokiját. Így annyira nem meglepő, hogy mindkét együttes X-el zárta legutóbbi három mérkőzését (ebből mindkét gárda esetében két barátságos mérkőzésről van szó). A két csapat legutóbbi hat összecsapásán egyszer sem született X, így már csak a nagy számok törvénye miatt is arra számítunk, hogy ezúttal megszakad ez a széria és most megosztoznak a pontokon a felek. Bevállalós tipp, de ezért is került ebbe a kategóriába.

109. Limerick-Shamrock, X (3,25) - ír bajnokság, 20:45

A 9. fogadja a 4. helyezettett a 21. fordulóban. A Limerick középcsapat, hazai 3-1-5-ös mérlege sem biztató. Viszont új edző dolgozik, a védelmével eddig sem volt gond, viszont néhány igazolással előre sokkal veszélyesebb lesz. A másik oldalon a liga talán legtehetősebb csapata áll, ám a keret valahogy mégsem üti meg a legjobbak szintjét. Csak 29 gólt rúgott 21 mérkőzésen és mindig szeved a pontokért. Igaz idegenben 7-1-2-es mérleggel és zsinórban öt győzelemmel most a legjobb, ám közben otthon meg becsúsznak vereségek, így nem halad eléggé. A csapatok mindig szoros mérkőzéseket játszottak, szerintünk nem lesz ez sima 2-es a feljövőben lévő Limerickkel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!