<>

 
 
 
A Ferencváros, a Gent és a Molde - e három a csapatban bízunk a Tippmixtábláról, összesen 4,7-es oddsért.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: A Fradi, a Gent és a Molde

A Ferencváros, a Gent és a Molde - e három a csapatban bízunk a Tippmixtábláról, összesen 4,7-es oddsért.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

218. Pápa-Ferencváros, 2 (1,42) - labdarúgó NB I, 16:30

A múlt szezonbeli 12. fogadja a bronzérmest a 2. fordulóban. A Pápa a tavasz elejére bebiztosította bennmaradását, onnan nem sokat mutatott és szinte zuhanórepülésben állt. Otthon 6-3-6-os mérleggel tűrhetően teljesített. A nyáron gyengült, az egyik kiesőnek várják a szakértők. A Ferencváros nagy tavasz végi menetelésével csípte meg a dobogót, és az indulást az európai kupában, de abban nem sok köszönet volt. A nyári igazolások ellenére a máltai Sliemán alig tudta átküzdeni magát, majd szinte zavarba ejtően nem volt esélye a Rijeka ellen. A bajnokságot viszont jól kezdte, más játékerőt képvisel és a halvány Pápát elintézheti, akár hendivel is.

211. Start-Molde, 2 (1,97) - norvég bajnokság, 18:00

A 9. fogadja az éllovast a 18. fordulóban. A Start inkább az alsóházhoz tartozik, mögötte óriási a verseny. Az utóbbi időben nyert zsinórban verhető csapatok ellen, ám otthon csak 3-2-3-as mérleggel áll. Az egész szezonban képtelen volt kapott gól nélkül megúszni bajnokit, és az összes élcsapattól vereséget szenvedett. A Molde tavaly beragadt a rajtnál, később pedig képtelen volt javítani. Az idén viszont nincs kímélet, egyre nagyobb és nagyobb előnnyel vezet, otthon és idegenben is a legjobb csapat, 15 mérkőzésen veretlen. Az Európa-ligában egy ukrajnai döntetlen után itthon folytatja. Szerintünk nyerhető mérkőzés vár a listavezetőre.

201. Gent-Mechelen, 1 (1,68) - belga bajnokság, 20:00

A múlt szezonbeli 7. és 13. mérkőzése a 2. fordulóban. A Gent éppen lecsúszott az aranyérmes rájátszásról, kevés gólt rúgott az élmezőnyhöz képest, hazai pályán 6-3-6-os mérleggel átlagosan teljesített. Az új idényre is a középmezőny elejére lehet jósolni, az idényt egy alsóházi csapat elleni 0-0-val kezdte, hiába erős a támadósora, masszív védelem állt fel, amellyel nem bírt. A Mechelen kis híján kiesett, kiscsapat, az idén is bennmaradni akar. Idegenben nem sok vizet zavart 3-3-9-es mérleggel, bár az idényt meggyőzően kezdte. Az elmúlt idényben kétszer verte a Gent ellenfelét, most jöhet a harmadik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!