<>

 
 
 
A Benfica az Arsenal elleni vereség után aligha áll talpra, míg a CFR Kolozsvár Európa-liga-csata közepén jár.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Kolozsvárt és a Benficát veretjük

A Benfica az Arsenal elleni vereség után aligha áll talpra, míg a CFR Kolozsvár Európa-liga-csata közepén jár.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

204. Benfica - Valencia 2 (2.64) Emirates-kupa, 15:00

Látványosan tesz a felkészülési mérkőzésekre a Benfica együttese, amelynek kerete átalakulóban van, de jelentősen gyengült is. Az elmúlt néhány napban előbb az Athletic Bilbaotól kapott ki a csapat simán 2-0-ra, tegnap pedig az Arsenal gázolta le a portugál gárdát 5-1-re az Emirates-kupa nyitányán. Ez felettébb gyenge teljesítmény, ráadásul a mai a negyedik mérkőzése lesz a csapatnak mindössze öt nap alatt. A Valencia ugyanakkor 2-2-es döntetlent játszott az esélyesebb Monaco ellen. A spanyol együttes nem adta fel, ment előre és még vezetett is a mérkőzésen. Pihentebbek is lehetnek a játékosai, mint a Benficánál. Egy óvatos tétet megérhet a Valencia-győzelem.

216. Pandurii-CFR Kolozsvár, 1 (2,23) - román bajnokság, 20:00

A múlt szezonbeli 7. fogadja a 6. helyezettet. A Pandurii tavaly ezüstérmes volt, az elmúlt szezonban azonban rosszul sült el, hamar elúszott minden kupaindulási remény, utána ezért már csak vergődött. Otthon 6-4-7-es mérleggel és 27-18-as gólaránnyal inkább gyengének számított. A nyáron erősített, többek között vett két erős csatárt, és az edzője is jó hírnévnek örvend. Szerintünk esélyesebbek a vendégek. A CFR tavaly nyáron úgy indult neki a szezonnak, hogy a Steaua Bukaresttel együtt a bajnoki cím esélyese, ám totálisan besült. A nyáron óriási változások történtek, a bajnokságot jól kezdte, az Európa-ligában is áll, épp egy párharc közepén. Ezért is hazai.

 
 
  • 2rokakoma2014augusztus03.11:46ÚjVálasz

    Szia, mire gondolsz? http://www.profitipp.hu/ -re mész, a boxokban pedig három további nagy tippet és három rövid Tippmixtippet találsz vasárnapra.

     
  • 1kesoa2014augusztus03.11:04ÚjVálasz

    hogyan tudom megnézni a többi tippeteket?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!