<>

 
 
 
A Blackpool alig tudott 11 játékost kiállítani az idényrajtra, így veretjük, ahogy a fáradt Venus Williamst is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Szétesett csapat és tenisz

A Blackpool alig tudott 11 játékost kiállítani az idényrajtra, így veretjük, ahogy a fáradt Venus Williamst is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

058. Lucie Safarová-Venus Williams, 1 (1,98) - női tenisz, Cincinnati, 17:00

A világranglista-17. és 20. mérkőzése az 1. fordulóban. Williams immáron 34 éves, két évtizede szerepel a legjobbak között, és volt olyan időszak, amikor húgával uralta a mezőnyt. Az utóbbi években azonban eltűnt, az idén mutatta a feltámadás jeleit, így volt már döntője, tornagyőzelme, és legutóbb Montrealban egy bravúros fináléja. Pokolian nehéz úton jutott el odáig, négy háromszettest is játszott, és ez a végén kijött. Pechje van, mert két nappal később ismét szerepelni kénytelen, egy veszélyes ellenféllel szemben. Safarova ugyanis nemrég elődöntőzött Wimbledonban, a múlt héten csak Serena Williams állította meg. Egy sokoldalú, jól szerváló, kellemetlen játékos. Az egymás elleni 4-0 az amerikainak, de több négyéves mérkőzések lévén nem meghatározó. Szerintünk Safarová pont az, aki kihasználhatja Venus erőtlenségét. Az odds nem véletlenül esik.

109. Shrewsbury-Blackpool, 1 (2,20) - Angol Ligakupa, 20:45

1. forduló. A Shrewsbury a múlt szezonban utolsó előtti helyen búcsúzott a harmadosztálytól. Hazai pályán a leggyengébb volt 6-7-10-es mérleggel és 22-28-as gólaránnyal. Az új szezont egy 2-2-es döntetlennel kezdte, akadt változás a keretben, de talán biztatóbbnak tűnik a helyzet. A másodosztályú Blackpool háza táján óriási a káosz. Az alapozást 11 játékossal kezdte meg, most mindössze 21-en vannak a keretben. Úgy kellett összelapátolni játékosokat, így a minőség és az összeszokottság is hiányzik. A bajnokságban megúszta egy 2-0-s zakóval, most néhány játékosra számíthat, akikre akkor nem, de ezzel sem valami fényes a helyzet. A hazaiak nem valami szupercsapat, de legalább rendesen készültek a nyáron és a kerettel sincs akkora gond, mint a másik oldalon. Az odds esik, óvatosan, de 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!