<>

 
 
 
A francia másodosztályban érdemes döntetlenekre vadászni, így ki is szemeltünk egyet péntek estére, az Auxerre viszont bezsebelheti mindhárom pontot.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Egy francia hazai és iksz

A francia másodosztályban érdemes döntetlenekre vadászni, így ki is szemeltünk egyet péntek estére, az Auxerre viszont bezsebelheti mindhárom pontot.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

081. Auxerre - Orleans, 1 (2.25) - francia másodosztály, 20:00

A szebb napokat is látott hazaiak zsinórban harmadik alkalommal vágnak neki a másodosztálynak, a feljutási harcba azonban eddig egyszer sem szóltak bele az elmúlt két évben, tavaly mindössze a 16. helyre futottak be az utolsó fordulókig pengeélen táncolva. Idén jól kezdtek: 2-0-s siker a Le Havre ellen, majd 1-1 a Clermont otthonában, ez utóbbin egyébként jól játszottak, könnyen nyerhettek volna, de az a fránya helyzetkihasználás...

Az Orleans újonc, győzelemmel kezdett meglepetésre a Sochaux vendégeként, majd vereség a Nancytól otthon (0-1). Jó eséllyel inkább a tabella hátsó felébe várható a gárda szerintünk, hiába az első fordulóban mutatott játék. A Ligakupában találkoztak pár napja a felek, akkor idegenben az Auxerre harcolta ki a továbbjutást büntetőkkel. A hazai gárda jobb erőkből áll, meggyőzőbb játékot mutat, így van érték a sikerükre adott szorzóban!

085. Nimes - Dijon, X (2.85) - francia másodosztály, 20:00

A tavalyi 15. fogadja a végül 6. helyen zárt Dijon csapatát. A hazaiak tavaly 14 döntetlenjükkel szépen hozták az ikszekre vadászók szelvényeit. No, a Dijon sem panaszkodhat a maga 15 döntetlenjével, mellyel 2. helyen végeztek a döntetlenezők versenyében, ráadásul kilencet idegenben produkáltak. A vendégek idén is döntetlennel nyitottak, méghozzá a Nancy otthonában, majd szűkös 1-0-s siker a Laval ellen otthon. A Nimes az első körben tudott nyerni, majd a másodikban remizett a Valenciennes ellen idegenben. A francia második vonalban egyébként is érdemes döntetlenekre vadászni, ez a két csapat tavaly ebben a felállásban meg is osztozott a pontokon, nem lepődnénk meg, ha ez idén is így történne!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!