<>

 
 
 
Vereséggel rajtolt az RKC és az Oss csapata is, mindkét csapat védelme gyenge játékot mutatott, így pénteki meccsükön a gólokat támogatjuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Gólokra fogadunk a holland kettőben

Vereséggel rajtolt az RKC és az Oss csapata is, mindkét csapat védelme gyenge játékot mutatott, így pénteki meccsükön a gólokat támogatjuk.
Holland másodosztály
RKC Waalwijk - FC Oss
Péntek, 20:00 óra

Az RKC tavaly még az élvonalban harcolhatott, végül az osztályozót érő 16. helyre futottak be - főként a hajrában mutatott végtelenül gyenge játékuk miatt. Az osztályozón aztán a Graafschap csapatán még átverekedték magukat, végül azonban az Excelsior már nagy falatnak bizonyult, így kiestek. Annak ellenére, hogy kerete sokat változott nyáron (12 játékos érkezett, 13 távozott), átalakult a védelem és a csatárok többsége is kicserélődött, az első fordulóban a Roda otthonában még győzhettek is volna - persze ehhez kellett az emberelőny is több, mint egy félidőn keresztül. Végül a hosszabbításban kapott góllal még a pontszerzés sem jött össze. Az RKC hivatalos tájékoztatása szerint sérült a középpályán Najah, illetve a támadók közül Yildirim.

Az Oss tavaly borzalmas idényt futott a második vonalban, egyetlen szerencséje az, hogy nem nem lehet kiesni ebből az osztályból... Idén pedig ott folytatták ahol tavaly abbahagyták: 0-4-es vereséggel rajtoltak hazai pályán a Volendam ellen. És hát a keret nyáron nem erősödött: minden posztról távoztak "komoly" játékosok, akiket fiatalokkal pótolnak egyelőre. Nincs ott már a keretben a tavalyi legeredményesebb támadó és középpályás sem, egyetlen légiós sem maradt meg tavalyról. Vagyis idén sem számíthat sok jóra az Oss...

Főtipp

RKC Waalwijk - FC Oss, 2.5 gól felett (1.50)

Melléktipp

RKC Waalwijk - FC Oss, 1 (1.53)

Mindkét gárda gyengül a nyár során, de ez a vendégeknél még inkább érezteti hatását - legalábbis az első fordulóban mutatott játékot elnézve. Mindkét védelem borzalmasan gyenge, a Waalwijk viszont legalább támadásban fel tud valamit mutatni még úgy is, hogy két fontos csatárát elveszítette. Mindezek tükrében nem meglepő, hogy gólokat várunk pénteki meccsükön, de a hazai siker is megfontolandó - elnézve a vendégek gyenge keretét!

 
 
  • 2jakal2014augusztus15.21:23ÚjVálasz

    sajna nem kapcsolódtam bele a mai napba de úgy látom mintha a 63 ik percben az oss vezetne

     
  • 1kakics872014augusztus15.13:43ÚjVálasz

    most voltam feladni , és mondom 1.6ért milyen jónak tűnik ez az RKC......de most nézem az oddsokat.... itt valami készülőben van, azért 1.30as oddsról így felmenni..... na de NE legyen igazam

    http://www.eredmenyek.com/merkozes/G654UH8p/#oddsok-osszehasonlitasa;haromesely;rendes-j-i

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!