<>

 
 
 
Az újonc szeszélyesen teljesít eddig, a fehérváriak magabiztosan menetelnek - a vendégeknek szavazunk bizalmat!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Nem Nyíregyházán botlik meg a Vidi

Az újonc szeszélyesen teljesít eddig, a fehérváriak magabiztosan menetelnek - a vendégeknek szavazunk bizalmat!
NB I.
Nyíregyháza - Videoton
Szombat, 16:30 óra

Három forduló telt el a bajnokságból, és a keleti újonc egyelőre 4 pontot szerzett. A piros-kékek a nyitófordulóban remiztek a bajnokkal, majd a Paks csúnyán kirabolta őket (0-3). Aztán Bajzáték magukra találtak, és három ponttal távoztak Kispestről. Fodort kiállították a fővárosban, így ő nem lesz bevethető. A hétközi kupafordulóban a nyírségiek a Kalocsát végezték ki idegenben (0-8) - két siker után, optimista hangulatban várja a bajnokesélyest a szabolcsi társulat.

Tipp: Nyíregyháza - Videoton, 2 (1.70) - Tippmix

A Vidi eddig nem hibázott, háromból hármat nyert meg a bajnokságban - az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy mindháromszor a Sóstói Stadionban meccseltek Sándorék. A Lombardot és a Dunaújvárost kiütötték a piros-kékek, a Győr elleni rangadón pedig hátrányból fordítva arattak győzelmet (3-2). Joan Milan Carillo alakulata a kupában sem botlott, sima 7-0-ra verte a Testvériséget. Jó hír a drukkereknek, hogy az első játéknapon kiállított Kovács letöltötte kétmeccses eltiltását, így bevethető az irányító. Nikolics és Juhász bombaformában van, szerintünk még kitart az együttes lendülete.

A két gárda közös múltjának ismeretében még inkább hajlunk a kettesre: 10 meccsből 9-szer a Vidi nyert, egyszer tudott pontot csenni a Nyíregyháza. Ma sem várunk meglepetést, a fehérváriak szerintünk mindhárom pontot elhozzák Szabolcsból. Tippünk: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!