<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nem bízhatja a visszavágóra az Arsenal

Kötelező bejutni a Bajnokok Ligája csoportkörébe az Arsenalnak Arsene Wenger szerint. Az ágyúsok már az első mérkőzésen eldönthetik a továbbjutást a Besiktas ellen.
Bajnokok Ligája
Besiktas - Arsenal
Kedd, 20:45 óra

Nem rossz csapat a Besiktas, de igazán bánkódhatnak a törökök a sorsolás láttán, hiszen szinte bármelyik más gárda ellen esélyesebben lépnének pályára, mint az Arsenal ellen. A Besiktas 5-2-es összesítéssel ejtette ki a Feyenoordot az előző körben, de a meggyengült holland gárdát elnézve ez így már nem akkora fegyvertény. Demba Ba lődözi a gólokat, viszont egymaga kevés lesz az ágyúsok védelme ellen. Óriási pech, hogy a gárda egyik legjobbja, Atiba Hutchinson sérüléssel bajlódik, így valószínűleg nem lép pályára. Nélküle jóval kevésbé szervezett a Besiktas játéka. Szintén a törökök ellen szól, hogy két hete nem játszott a csapat tétmérkőzést.

Az Arsenal már elkezdte az idényt, a szuper-kupát könnyedén nyerte meg a City ellen 3-0-ra, szombaton pedig a bajnokságot is győzelemmel kezdte. Még ha a Crystal Palace-t a vártnál nehezebben is gyűrte le a londoni csapat, de azért sikerült összehozni egy hazai 2-1-et. Viszont valószínűleg Wenger már a mostani mérkőzésre is gondolt, hiszen a hétvégén többek között Giroud sem kezdett. Most visszatér várhatóan a kezdőbe a francia és Wenger a hírek szerint Per Mertesackert is kezdetni fogja, hogy megszilárdítsa a védelmet. Rá Kocielny és Gibbs kiesése miatt is szükség van.

Tipp

Besiktas – Arsenal, 2 (1.62)

Az Arsenal a legritkább esetben bízza a visszavágókra a továbbjutás sorsát és már akkor is képes eldönteni egy párharcot, ha idegenben kezd. Tavaly például a szintén török Fenerbahce ellen kellett kivívni a BL-továbbjutást és az első mérkőzésen, Isztambulban simán nyertek az ágyúsok 3-0-ra. Most egy ennél soványabb sikerrel is beérné Wenger.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!