<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bele kell kezdenie a Münchennek

Nem kezdte valami fényesen a szezont a Bayern München, amelyre máris fenik a fogukat a riválisok. Egy magabiztos bajnoki nyitány azonban elcsendesíthetné a fanyalgókat.
Bundesliga
Bayern München - Wolfsburg
Péntek, 20:30

Meglepően simán kapott ki alig több mint egy hete a német szuperkupa döntőjében a Bayern München a Dortmundtól. A bajorok gyengén játszottak, de gyakorlatilag B-csapattal álltak fel, a legnagyobb sztárok közül csak Müller és Lewandowski, illetve Neuer játszott. A Dortmund pedig odahaza hajthatott, sima 2-0 lett a vége. A német kupában aztán már jobban ment a Münster ellen, de azért itt is csak rövid ideig focizta azt a csapat, amit tud. Ezek után már mindenki elkezdte kongatni a vészharangokat. Mindezt arra alapozva, hogy a nyáron némileg gyengült a csapat Mandzukic és Kroos távozásával. Tény, hogy hiányozni fognak, de azért a keret így is a legjobb Németországban. Most egy csattanóst választ adhat tehát Guardiola mester a fanyalgóknak, még úgy is, hogy Schweinsteiger és Ribéry még nem játszhat. Visszatér viszont a vb-győztes gólt szerző Mario Götze, Arjen Robben, Dante és Lahm is.

A Wolfsburg nem szerepelt rosszul az előző idényben, az ötödik helyen zárt a csapat, de végig versenyben volt a BL-helyekért. A csapat nem gyengült, viszont erősödött. Nicklas Bendtner, aki ingyen jött az Arsenaltól, a Werdertől átcsábított Aaron Hunt és a Zwollétól elhozott Mateusz Klich a legnagyobb igazolások. Ráadásul Olic, De Bruyne és Benaglio is maradt a csapatnál, ez nagy fegyvertény. Minden jel arra mutat, hogy ezúttal is izgalmas és szép idény elé néz a csapat, azonban most még bőven vannak problémák. Ez már a felkészülés alatt is kijött, súlyos vereségekbe futott bele a gárda, a kupában pedig csak büntetőkkel tudta búcsúztatni a Darmstadt csapatát, még gólt is képtelenek voltak lőni a farkasok. Benaglio kapus még sérült, akárcsak a védelemből Ochs és Trasch, illetve a középpályáról Perisic, Bendtner pedig még nincs formában.

Tipp

075. Bayern München – Wolfsburg, (0-1) 1 (1.61) - Tippmix

Nem lesz könnyű mérkőzés a Bayern számára, de szerintünk ez a Wolfsburg bőven verhető most még két góllal. Főleg hazai közönség előtt egy bajnoki nyitányon. Fontos lenne a Münchennek egy magabiztos győzelem, szerintünk össze is jöhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!