<>

 
 
 
Első tétmeccsét játssza idén a nyáron alaposan megerősített Chelsea a Stamford Bridgen, Mourinho gárdája pedig ízekre szedheti az újonc Leicestert.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.61

A NAP TUTIJA: Gálázhat a Chelsea

Első tétmeccsét játssza idén a nyáron alaposan megerősített Chelsea a Stamford Bridgen, Mourinho gárdája pedig ízekre szedheti az újonc Leicestert.
Angol bajnokság
Chelsea - Leicester
Szombat, 16:00 óra

A londoni kékek magabiztos győzelemmel kezdték a szezont, mert bár a Burnley megrángatta az oroszlán bajszát, Terryék megrázták magukat és 3–1-re nyertek a Turf Mooron. A meccs legjobbjának megválasztott Cesc Fábregas ihletett formában játszott, mindhárom találatban tevékeny részt vállalt, talán nem túlzás kijelenteni, az év üzletét kötötte meg Abramovich azzal, hogy elcsábította a Barcelonában mellőzött középpályást az angol főváros nyugati felébe. Diego Costa is góllal debütált, alighanem a hazai közönségnek is bemutatkozna, de rajtuk kívül is olyan világsztárok felelnek a támadásokért, mint a friss világbajnok Schürrle, vagy éppen Hazard, Oscar és Willian.

Ami a Leicestert illeti, Nigel Pearson együttese az 1. forduló egyik meglepetését okozta az Everton ellen elért 2–2-es döntetlennel, így az előző évad Championship aranyérmesének sem sikerült rosszul a rajt. a keret legnagyobb nyári igazolása egyértelműen a Brightontól megszerzett argentin támadó, Leonardo Ulloa, aki 20 gólig jutott az előző szezonban és a liverpooliak elleni nyitányon is betalált. A védelemmel viszont vannak problémák, ráadásul hiányzók is lesznek az újoncnál; Matthew Upson, Daniel Drinkwater és Matt James több mint valószínű, hogy nem játszhat, de Jamie Vardy és Marc Albrighton pályára lépése is erősen kérdéses.

150. Chelsea - Leicester, (0-1) 1 (1.61) - Tippmix

Habár Dávid már jó néhányszor megtréfálta Góliátot, ezen a mérkőzésen nem várunk csodát; a bombaerős Chelsea könnyed, akár gólzáporos győzelemmel mutatkozhat be hazai pályán a bajnokságban. Két góllal minimum nyer Mourinho csapata, nálunk ez a nap tutija!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!