<>

 
 
 
A Celtic és a Maribor BL-selejtezőjén a gólok potyoghatnak, ám a BATE-Slovanon egyáltalán nem biztos ugyanez.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? BL-csatákra fogadunk

A Celtic és a Maribor BL-selejtezőjén a gólok potyoghatnak, ám a BATE-Slovanon egyáltalán nem biztos ugyanez.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

113. BATE Boriszov - Slovan Bratislava, 1. félidő X (2.08) - BL-selejtező, 20:45

Egyik csapat sem szerintünk fejjel rohanni a múlt heti 1-1 után. A BATE különösen ráér, hiszen továbbjutásra áll és az előző körben a Debrecen ellen sem erőltette meg magát a kiállításig. Addigra pedig vezetett a Loki, de sikerült X-re hozni a félidőt. A Slovan sem az a kapkodós gárda. Szezonbeli öt Bajnokok Ligája mérkőzésén mindössze egyetlen egyszer talált be az első játékrészben. Igaz, most kényszerhelyzetben van a csapat, de nem hiszünk abban, hogy a szlovák csapat képes lenne már a szünetig vezetést szerezni, inkább a kivárásra játszik majd a pozsonyi együttes is. Bevállalós tipp, de könnyen összejöhet a félidőbeli döntetlen.

119. Celtic-Maribor, 4 vagy több gól (2,95) - BL-selejtező, 20:45

A skót bajnok fogadja a szlovént a 4. forduló visszavágóján, 1-1-ről folytatják. A Celtic sokat gyengült a nyáron, és az előző fordulóban a pályán ki is esett a Legia Varsó ellen, mégpedig csúfosan. Aztán jött a sportdöntőbíróság és a lengyeleket kizárva esélyt adott neki. Elég jól járt a Mariborral, amely változatlan maradt tavalyhoz képest, ami Európa-liga-főtáblát és immár szokásos bajnoki címet jelentette, ám ennél nehezebb ellenfél is jöhetett volna. Amit látni kell, hogy a Celtic védelme könnyen összeomlik, ahogy Varsóban, de a Maribor sem tűnik hátul egyelőre annyira meggyőzőnek hazájában. Mivel a 0-0 nem jó a vendégeknek, így előbb-utóbb számítunk a mérkőzés kinyílására. A gólok ehhez képest jó oddsért fogadhatók, megpróbáljuk a négy feletti tippet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!