<>

 
 
 
Először teniszezünk az Egyesült Államokban, majd angol, végül argentin futball érkezik, remélhetőleg sikerekkel.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Anglia, Argentína és az USA

Először teniszezünk az Egyesült Államokban, majd angol, végül argentin futball érkezik, remélhetőleg sikerekkel.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

083. Feliciano López-Ivan Dodig, 1 (1,61) - US Open, 17:00

A férfi egyes 1. fordulójában a világranglista-21. és 53. mérkőzik. López egy igazi veterán, lassan 33 éves, ehhez képest néhány gyenge szezon után az idén egészen szépen menetel. Tavalyhoz hasonlóan nagyot alakított füvön, egy tornadöntő mellett egy másikat megnyert, majd Torontóban néhány hete elődöntőig jutott. Jól szervál, talán már nem olyan gyors, mint régen, de jelenleg a legnagyobb sztárokat leszámítva bárkit képes elverni. Dodig hasonló stílust képvisel, de kevésbé tehetséges, a 29. helynél előrébb soha nem járt. Az éve csapnivaló, sérüléssel is bajlódott, egyetlen felmutató eredménye Torontóban John Isner legyűrése, azóta újabb két, igaz beleférő vereség érkezett. López formájában bízunk.

208. Aston Villa - Leyton, 1 (1.50) - angol Ligakupa, 20:45

Az élvonal 7. helyezettje fogadja a harmadosztály 14. helyén álló csapatát a Ligakupa 2. fordulójában szerda este. A hazaiak egy Stoke elleni sikerrel és a Newcastle elleni 0-0-al kezdték az idei PL-küzdelmeket, ahol tavaly egyébként a 15. helyen értek végül célba. A kupában tavaly ebben a körben simán verték a Rotherham csapatát, majd a Tottenham ellen meglepően sima búcsút intettek a sorozatnak. A keret erősödött: jött Sánchez, Richardson, Bent, Senderos és Cole, komoly távozó nem volt. A Leyton már 4 fordulón van túl 1-2-1 mérleggel, zsinórban 2 gól nélküli döntetlent játszottak. Tavaly a Hull City ellen búcsúztak a kupában épp ebben a körben. Tavaly osztályozót is játszhattak a feljutásért egyébként, melyet végül a Rotherham ellen büntetőkkel veszítettek el, így maradt a harmadosztály idén is. Nyáron távozott az elsőszámú kapus és egy 12 gólos középpályás, mindkettő nagy érvágás a csapatnak. Az osztálykülönbség adott ebben az esetben is, a Villa szerintünk ezt a kanyart még sikeresen veheti.

215. River Plate - Defensa Justicia, 1 (1.62) - argentin bajnokság, 00:15

A River Plate tavaly megnyerte az argentin bajnokságot a San Lorenzo elleni döntőben, korábban a szezon egyik felében 14. lett, majd a 2. részt megnyerte, így jutott döntőbe a nem túl egyszerű lebonyolítású ligában. A középpálya gyengült, ennek ellenére három forduló után veretlen a csapat és mindössze a Gimnasia elleni idegenbeli meccsen kapott 1 gólt. A Defensa újonc, tavaly 2. lett a másodosztályban, de jól kezdett idén az élvonalban 1-1-1 mérleggel. Szépen átalakították a keretüket, viszont a távozók névsora komolyabb, mint az érkezőké, vélhetően legjobb esetben is középcsapat lesz a gárda. Nehéz egy kevésbé ismert, ráadásul frissen indult argentin bajnokira tippelni, de a keretek erősségét elnézve ez hazainak tűnik!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!