<>

 
 
 
Moszkvában kezdjük a csütörtöki tippmixes kalandot, majd New York következik, mielőtt a portugál Rio Ave jön.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Portugál, amerikai, orosz kaland

Moszkvában kezdjük a csütörtöki tippmixes kalandot, majd New York következik, mielőtt a portugál Rio Ave jön.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

010. Nick Kyrgios-Andreas Seppi, 1 (1,53) - US Open, 21:15

A világranglista-60. és 49. mérkőzése a 2. fordulóban, kemény pályán. Kyrgios egy új, feltörekvő tehetség, aki hirtelen füvön berobbant. Nottinghamben a selejtezőből indulva, nyolc mérkőzést nyerve egy kisebb tornát nyert, majd Wimbledonban Richard Gasquet-t és Rafael Nadalt is legyőzve a negyeddöntőbe került, és ott sem vallott szégyent. Óriási szervája a fő fegyvere, kemény pályán azóta egy magabiztos sikere és egy sima veresége volt. Nyugodtan megverheti az orosz veteránt. Seppi sokkal rutinosabb, sokoldalú játékos, de leginkább salakon érzi otthon magát. Az utóbbi hetekben a kötelezőt hozta, semmi többet, az első fordulót simán vette. Néhány hete azt a Juzsnijt verte, akit az első körben éppen Kyrgiosszal verettünk. A fiatalban bízunk, ha jól szervál, foghatatlan lehet.

017. Lokomotiv Moszkva-Apollon Limasszol, 1 (1,34) - El-selejtező, 17:00

A 4. forduló visszavágóján 1-1-ről folytatják. A Lokomotiv erős kerettel bírt már az elmúlt szezonban is, így a bajnoki címért is versenyben volt, de az utolsó három fordulóban elcsúszott. Hazai pályán 26 gólt rúgott, a nyáron erősített, főleg támadásban, igaz ez egyelőre nem látszik, csak a 8. hazájában, mindössze hat rúgott góllal, és igazán nehéz sorsolsáa sem volt. Az Apollon csak most kezdte a bajnokságot, mégpedig egy csúnya, 5-2-es vereséggel az AEK Larnakával szemben, amely nem nevezhető éppen élcsapatnak. Fontos, hogy az első mérkőzésen betaláló elefántcsontparti támadója nem utazik, de orosz oldalon is akad két hiányzó, ám őket simán pótolják. A Lokomotiv otthon, több meccsrutinnal elintézheti a párharcot.

060. Rio Ave-Elfsborg, 1 (1,69) - El-selejtező, 22:15

A Rio Ave kiválóan kezdte a szezont, egy 2-0-s és egy 5-1-es győzelemmel (egyiptomi csatára triplázott) indított a bajnokságban, míg az Európa-ligában simán ejtette ki az a Göteborgot, amely a Győrrel elbánt. A Benficát megizzasztotta a Szuperkupán. Az első meccsen védekezésre álltak be, de bőven odaértek a hazai kapuhoz, és megszerezték az idegenbeli gólt. Az Elfsborg a 2012-es svéd bajnok, nem sok pozitív történt a klubbal azóta, ez egy kiugrási lehetőség lenne. A gond vendégként lesz, hiszen csak háromszor nyert tizenegy bajnokiból az idén, legutóbb például 4-1-re verte a Helsinborg, míg Izlandon is pórul jártak, az azeri Inter Baku ellen pedig csak azért sikerült kiharcolni a továbbjutást, mert emberelőnyben játszott. Több fantáziát látunk a hazaiban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!