<>

 
 
 
A döntetlenek hazájába, a francia másodosztályba látogatunk, majd az osztrák kettő éllovasát repítjük tovább.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia X és az osztrák éllovas

A döntetlenek hazájába, a francia másodosztályba látogatunk, majd az osztrák kettő éllovasát repítjük tovább.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

085. Kapfenberg-Mattersburg, 2 (2,25) - osztrák másodosztály, 18:30

A 7. fogadja az éllovast a 8. fordulóban. A Kapfenbergnél a nyáron óriási volt a mozgás, szinte az egész keret kicserélődött, és ez egyelőre látszik is, csak egy mérkőzést nyert meg, igaz ezt frissen, ám nem szabad elfelejteni, hogy a sereghajtó Hartberg ellen jött össze. Otthon három döntetlennel áll. A Mattersburg kiesőként kínlódott a másodosztályban, a nyáron azonban jól együtt maradt, a mag pedig néhány ütős elemmel erősödött, így várható volt, hogy megindul. Az eddigi 5-1-1-es mérleg és 14-1-es gólarány igazán biztató. A botlások idegenben történtek, ám az egyik a szintén jól haladó LASK Linz ellen jött össze. Szerintünk a Kapfenbergnél még mindig túl nagy a felfordulás ahhoz, hogy bezavarjon az éllovasnak.

099. Laval - Ajaccio, X (2.85) - francia másodosztály, 20:00

Az 5. látogat a 17. helyezetthez a francia második vonal péntek esti 5. fordulójában. A Laval tavaly megúszta a kiesést, de nem sok választotta el a veszélyzónától, 12-szer ikszelt, melynek pontosan felét hazai környezetben. Idén is már 3 döntetlenjük van a Troyes-Niort-Créteil hármas ellen. Az Ajaccio tavaly könnyűnek találtatott az élvonalban és kiesett, idén elsőszámú cél a visszajutás. Rosszul kezdtek, de az egy döntetlen és egy vereség után két győzelem jött zsinórban. A támadójáték egyik oldalon sem remekel: az Ajaccio 3 gólt lőtt 4 meccs alatt, a Laval csak kettőt. A védelmek viszont rendben vannak 2, illetve 3 kapott góllal. Az egymás elleni mérlegben is rengeteg döntetlenre bukkanunk, az eddig látottak alapján pedig a péntek esti meccsben is nagyon benne lehet a remi!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!