<>

 
 
 
Az újonc Nyíregyháza otthon még nyeretlen a labdarúgó NB I-ben, egészen szombatig, amikor a Pápa érkezik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Először nyerhet otthon a Nyíregyháza

Az újonc Nyíregyháza otthon még nyeretlen a labdarúgó NB I-ben, egészen szombatig, amikor a Pápa érkezik.
Labdarúgó NB I, 7. forduló
Nyíregyháza-Pápa
Szombat, 18:30 óra

A nyírségiek tavaly magabiztosan nyerték meg az NB/II-es pontvadászatot, így a nyár elejétől már minden idegszálukkal az élvonalra koncentrálhattak. Erősítettek is rendesen, és a szakmai munka irányítását is másra bízták: jött Csábi József, aki összességében egészen jó kerettel vághatott neki a bajnokságnak. A rajton otthon remiztek a bajnokkal, ám később otthon nem jöttek az eredmények: a Paks és a Vidi is kifosztotta őket, még szerencse, hogy Kispesten sikerült nyerniük Bajzátéknak. Legutóbb a Fradi ellen nem volt esélyük a pontszerzésre. 1-1-3-as sorukon illene javítani, és erre most jó esély is nyílik...

Nyíregyháza - Pápa, 1 (2.25)

Mert bár a Lombard 8 ponttal az előkelő 7. helyen áll, és a nyitóforduló óta nem talált legyőzőre, mi mégis azt mondjuk: a pápaiak túlfutották magukat, és olykor bizony a szerencsével sem álltak hadilábon. A sárga-feketék kerete meggyengült a nyáron, ám Mátyus János kispadra csábítása - egyelőre úgy tűnik - jó választás volt Bíró Péter tulajdonos részéről. Popinék a vesztes rajt után otthon kétszer is nyertek (Fradi, Kecskemét), ikszeltek a Győrrel, idegenben pedig ponttal tértek haza a Dunaújváros átmeneti otthonául szolgáló fehérvári stadionból. A múlt héten remiztek az ETO-val: az eső áztatta gyepszőnyeg több esetben is megmentette Szűcséket a góltól (0-0). Kenesei sérült, vele nem számolhat a szakmai stáb.

Nem mostanában randevúztak a felek egymással, legutóbb 2010-ben, ebben a felállásban 3-1-es nyírségi siker született. És ma is a hazaiak sikerét várjuk. A pápaiak jó és szerencsés sorozata megszakad, a pontok az újoncnál maradnak. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!